Hogy tetszik az Angyal név?
Németben Raimund van mint férfinév, de Rajmunda nincs, szóval ez már elég rossz választás.
Másrészt inkább az Angyal nevet használnám német területen megszokott Angelika formában.
Az Angyal név is borzasztó hülye ötlet, a kettö együtt meg még fokozottabban. Ennyire ne akard megnehezíteni a gyereked életét
#9 - az előfordulhat.
A kérdező helyében én biztos nem adnám ezt a két nevet, de ettől még igaz, hogy senkinek semmi köze hozzá nincs, hogyan nevezi a saját gyerekét (a baba apját kivéve, természetesen).
Amúgy meg egy akármilyen hétköznapi nevet is megváltoztathat valaki 18 éves korától kezdve ha nem tetszik neki, ez mindig benne van a pakliban. Egy ismerősöm Vince volt, de annyira utálta ezt a nevet, hogy megváltoztatta. Pedig a Vince egyáltalán nem az a név, amivel ne lehetne együtt élni.
7-es voltam
Egyik borzalmasabb mint a másik. Angyal névről egy halott kislány jut eszembe.
Rajmunda meg... Hát te tudod, de jó nagy kiszúrás.
Miért akarsz kicseszni a gyerekeddel????
Próbáld ki, hogy mostantól Tóth Angyal Rajmundaként mutatkozol be. Biztos vagyok benne, hogy 10-ből 10 ember ki fog aladni rajta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!