Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik az Angyal név?

Hogy tetszik az Angyal név?

Figyelt kérdés
Leendő kislányomat így nevezném
febr. 16. 19:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Németben Raimund van mint férfinév, de Rajmunda nincs, szóval ez már elég rossz választás.

Másrészt inkább az Angyal nevet használnám német területen megszokott Angelika formában.

Az Angyal név is borzasztó hülye ötlet, a kettö együtt meg még fokozottabban. Ennyire ne akard megnehezíteni a gyereked életét

febr. 16. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Így hívták az egyik tanárnőnket. Van még egy ismerősöm, ő Napsugár Angyalka... Szerintem borzalmas.
febr. 16. 20:10
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

#9 - az előfordulhat.

A kérdező helyében én biztos nem adnám ezt a két nevet, de ettől még igaz, hogy senkinek semmi köze hozzá nincs, hogyan nevezi a saját gyerekét (a baba apját kivéve, természetesen).

Amúgy meg egy akármilyen hétköznapi nevet is megváltoztathat valaki 18 éves korától kezdve ha nem tetszik neki, ez mindig benne van a pakliban. Egy ismerősöm Vince volt, de annyira utálta ezt a nevet, hogy megváltoztatta. Pedig a Vince egyáltalán nem az a név, amivel ne lehetne együtt élni.

7-es voltam

febr. 16. 20:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét név borzalmas, főleg együtt.
febr. 16. 20:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon leragadtál érzelmileg az angyalnál, akkor próbálj elmozdulni az Angéla irányában. Tedd félre azt, hogy neked mi tetszik és gondolkodj abban a közegben, amiben majd lesz a gyerek, hogy ott ne legyen kirívó, gúnyolódásra vagy cukkolásra alkalmas a neve.
febr. 16. 20:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyik borzalmasabb mint a másik. Angyal névről egy halott kislány jut eszembe.

Rajmunda meg... Hát te tudod, de jó nagy kiszúrás.

febr. 16. 20:27
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igazi cigányos.Ettől csak az arany jobb.🤣
febr. 16. 20:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz kicseszni a gyerekeddel????

Próbáld ki, hogy mostantól Tóth Angyal Rajmundaként mutatkozol be. Biztos vagyok benne, hogy 10-ből 10 ember ki fog aladni rajta

febr. 16. 21:42
 19/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is borzasztó mindkettő. Az Angyal halott kislány, a Rajmunda meg primitív hangzású.
febr. 16. 22:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Van Angyalka nevű ismerősöm, gyűlöli, mert felnőttként elhízott és így mindenki ezzel szívatja. Van második neve, ami normális, Andrea, így azon mutatkozik be mindenkinek, az Angyalkát nem is mondja. Ennek ellenére még mindig vállalhatóbb, mint a Rajmunda. Az szerintem tragédia.
febr. 16. 23:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!