Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyák,hogy bírtok gyerekek...

Anyák,hogy bírtok gyerekek mellett dolgozni?

Figyelt kérdés
amikor visszamentél dolgozni hány évesek voltak a gyerekeid? mik voltak a nehézségek? hogyan változott a napi rutinod? mi az ami jobb és ami rosszabb lett? sok olyat ismerek akiknél,ahogy elkezdett a nő dolgozni,nemsokára elváltak.még a családomban is több ilyen van. ez csak véletlen lehet vagy van összefüggés? az is meglepő számomra,hogy az anyák mennyire bántják egymást is,élőben ęs ezen az oldalon is,ha nem megy azonnal vissza dolgozni ovikezdęskor,pedig ismerek olyat aki nem tudott elmenni dolgozni még az ovi első évében,mert minden hónapban beteg volt a gyereke egy hétig. legalább az anyáknak össze kéne tartani.,de mindenki első gondolata,hogy azért szül mert nem akar dolgozni" lusta nem dolgozik,minek vállal gyereket aki nem bírja..stb.miért nem a munkát szidják,hogy miért nincsenek anyáknak való munkák,amit akár babával is el lehet végezni,stb.fordítva kéne gondolkozni. sógornőmnek 3 fia van már kamaszok, már ötükre főz,minden nap nagy lábassal,mindennap mos,és munka mellett. ahogy nőnek egyre több a meló,de menjen vissza dolgozni... de a lényeg,neked mi volt a legnehezebb?
febr. 16. 05:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nekem a férjem kiveszi a részét a gyereknevelésből, a tisztasággal és a renddel kapcsolatban viszont más az igényszintje, ezért mivel nekem nincs időm rá, disznóólban élünk. Ez a legnehezebb, hogy mindig lenne mit csinálni otthon. Ha a hét első felében nincs alkalmam mosni, a hét második felére kifolyik a szennyes a szennyes a tartóból. Ha mostam, akkor meg ott rohad meg a szárítón addig amíg én neki nem állok.

Bocsánat hogy a #3as válaszát egy az egyben bemasoltam,de annyira érzem,hogy mintha én írtam volna. Nálunk még az is szép,hogy ugyanúgy az én feladatom reggel a két gyereket útnak indítani (ovis és kisiskolás) de mivel kicsi a lakás így nem tudok előbb felkelni,hogy elkészülnek,mert felvernék mindenkit. Plusz így is úgy ajulok.ki gyakorlatilag az ágyból...na szóval.mire a két gyereket útnak inditom,mire kilépek a kapun velük,már úgy érzem magam mint akit megvertek,ráadásul úgy nézek ki,mint egy hajléktalan,és kajálni is sokszor nincs időm,vmmax egy pirított nyelek le,kb szinte egészben...nem egészséges,tudom. A melohelyre felajultan esek be néha. Az a szerencsém,hogy a kutya nem szól hozzám,teljes egészében egyedül dolgozom. Dolgozhatnak otthonról is,de akkor állandóan idegesítenek a sok tennivalók,nem tudnék úgy dolgozni,higy közben látom a porcicakat plusz a család is azt hinné én tulkeoo otthon vagyok,így anya,ugye csinálsz palacsintát,mire megjovunk?...na hosszú és zavaros lett. Megyek is aludni inkább 😅

febr. 16. 21:55
 22/25 anonim ***** válasza:
Amúgy én értem hogy van ahol a férj igényszintje más a renddel kapcsolatban, de attól még lehetne szólni, hogy legyen kedves tegyen be egy mosást vagy mosogasson el, nem? :) Mégha magától nem is veszi észre, mert vannak ilyen férfiak. Az én férjem szereti a rendet, mégis pl a tűzhely valahogy kiesik a látóteréből, ezért mikor mosogat külön fel szoktam hívni rá a figyelmét, hogy ne hagyja ki :D
febr. 17. 08:12
 23/25 anonim ***** válasza:
22. Nagyon sokszor farasztobb huszodjara mondani,magyarazni valamit,mint megcsinalni.
febr. 17. 12:23
 24/25 anonim ***** válasza:
23 elhiszem, de ha sokszor elmondod egyszer megmarad :)
febr. 17. 13:05
 25/25 anonim ***** válasza:
24. Sajnos ez nem általános szabály minden férfire,sőt.
febr. 17. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!