Anyák,hogy bírtok gyerekek mellett dolgozni?
Nekem a férjem kiveszi a részét a gyereknevelésből, a tisztasággal és a renddel kapcsolatban viszont más az igényszintje, ezért mivel nekem nincs időm rá, disznóólban élünk. Ez a legnehezebb, hogy mindig lenne mit csinálni otthon. Ha a hét első felében nincs alkalmam mosni, a hét második felére kifolyik a szennyes a szennyes a tartóból. Ha mostam, akkor meg ott rohad meg a szárítón addig amíg én neki nem állok.
Bocsánat hogy a #3as válaszát egy az egyben bemasoltam,de annyira érzem,hogy mintha én írtam volna. Nálunk még az is szép,hogy ugyanúgy az én feladatom reggel a két gyereket útnak indítani (ovis és kisiskolás) de mivel kicsi a lakás így nem tudok előbb felkelni,hogy elkészülnek,mert felvernék mindenkit. Plusz így is úgy ajulok.ki gyakorlatilag az ágyból...na szóval.mire a két gyereket útnak inditom,mire kilépek a kapun velük,már úgy érzem magam mint akit megvertek,ráadásul úgy nézek ki,mint egy hajléktalan,és kajálni is sokszor nincs időm,vmmax egy pirított nyelek le,kb szinte egészben...nem egészséges,tudom. A melohelyre felajultan esek be néha. Az a szerencsém,hogy a kutya nem szól hozzám,teljes egészében egyedül dolgozom. Dolgozhatnak otthonról is,de akkor állandóan idegesítenek a sok tennivalók,nem tudnék úgy dolgozni,higy közben látom a porcicakat plusz a család is azt hinné én tulkeoo otthon vagyok,így anya,ugye csinálsz palacsintát,mire megjovunk?...na hosszú és zavaros lett. Megyek is aludni inkább 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!