Anyák,hogy bírtok gyerekek mellett dolgozni?
Szerintem egyes igazat írt. Egyszerűen a férfi partnerek jó része gyeden felejti az anyákat és úgy kezelik őket, mintha továbbra is otthon lennének. Akármi volt előtte a felállás.
Nálunk legalábbis ez történt. A férjem egyáltalán nem értette meg, hogy a munka mellett nekem volt a komplett háztartás. Utána meg átcsaptunk abba, hogy ő igazából leszrja hogy tisztaság van e vagy sem, neki megfelel a kupleraj, csak ne kelljen csinálni semmit.
A helyzet nálunk akkor változott jelentősen amikor lett második gyerek, és én is leszrtam a háztartást, illetve a kicsi miatt a nagyot neki kellett intézni éjszaka. Akkor valahogy elkezdtük felezni a melót és könnyebb lett nekem.
Amúgy a kérdésre válaszolva, az első születése után 15 hónappal, a másodiknál pedig csed után. A kialvatlanság messze a legnehezebb, egyszerűen borzasztó.
amikor visszamentél dolgozni hány évesek voltak a gyerekeid?
Egy gyerekem volt, ő 2 éves volt.
mik voltak a nehézségek?
Nehezen ébredt reggel, nyugosen indult a nap
hogyan változott a napi rutinod?
Dolgoztam, tehát munka előtt el kellett vinni a gyereket és munka után elmenni érte.
mi az ami jobb és ami rosszabb lett?
Az anyagi helyzet jobb lett, a napok stresszesebbek lettek
Egyedülálló anya voltam a kezdetektől, így nálam sok változás nem volt
Nezezen. 12 órázok éjjel-nappal váltva a férjemmel. Nehéz,főleg úgy, hogy autista a gyermekünk. Sokszor nem akar engedni...Sajnálom őt. De dolgozni muszáj sajnos.
2 éves volt,mikor visszamentem dolgozni. Akkor még máshová. .3 éve éjszakázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!