Mit tennétek ilyen esetben?
Fél 3 óta fent vagyok a fiúkkal, lázas, nem alszik. Keltem a párom, kávéval, időben. Elmodnom neki miért van fent a fiúnk, "egyem a szíved" majd elkezd facebookozni. 10 perc után lerakta azt hittem végre megihatom nyugalomba a kv-n, atveszi a fiúnk. Nem. Ő beült még plusz 10 percre nagy WC-re. Majd cipő húzás és sziasztok! Ez oké?? Vagy én fújom fel?
Mondtam neki TELJESEN EGYEDUALLO ANYUKÁNAK ÉRZEM MAGAM ilyenkor mellette.
Én ezt nem értem, oké, hogy szólni kell a férfinak, hogy mit akarsz, meg nem célzogatni, meg ilyesmi... de kivel éltek ti együtt, egy 5 éves gyerekkel?? Egy felnőtt embernek nehogy már a szájába kelljen rágni, hogy mi a feladata, ha beteg a gyerek. Miért nem jut eszükbe maguktól az apáknak, hogy segítsenek? Férfiakról van szó, nem idiótákról.
Egy normális párkapcsolatban/családban ennek így kellene működnie:
-Egész éjszaka fent vagy a gyerekkel, mert lázas (oké, nem kelted fel a férjed, végül is mit tudna segíteni)
-Reggel szólsz neki, hogy mi a helyzet
-Megbeszélitek, hogy akkor most ki mit fog csinálni (máshogy), és eszerint cselekszetek
Bocs, ha időben felkeltesz, én is megiszom a kv-mat, eszek, szrok és megyek a melóba, pontosan.
Ebben mi az olyan rhadtul meglepő??? Hogy a férjed is felkel, elvégzi a reggeli rutint, és megy dolgozni? Vagy mégis mit vársz?
27!
Nyilván a kérdező szoktatta erre ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!