Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyen esetben?

Mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Fél 3 óta fent vagyok a fiúkkal, lázas, nem alszik. Keltem a párom, kávéval, időben. Elmodnom neki miért van fent a fiúnk, "egyem a szíved" majd elkezd facebookozni. 10 perc után lerakta azt hittem végre megihatom nyugalomba a kv-n, atveszi a fiúnk. Nem. Ő beült még plusz 10 percre nagy WC-re. Majd cipő húzás és sziasztok! Ez oké?? Vagy én fújom fel?

Mondtam neki TELJESEN EGYEDUALLO ANYUKÁNAK ÉRZEM MAGAM ilyenkor mellette.

2024. febr. 15. 07:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
54%

Én ezt nem értem, oké, hogy szólni kell a férfinak, hogy mit akarsz, meg nem célzogatni, meg ilyesmi... de kivel éltek ti együtt, egy 5 éves gyerekkel?? Egy felnőtt embernek nehogy már a szájába kelljen rágni, hogy mi a feladata, ha beteg a gyerek. Miért nem jut eszükbe maguktól az apáknak, hogy segítsenek? Férfiakról van szó, nem idiótákról.

Egy normális párkapcsolatban/családban ennek így kellene működnie:

-Egész éjszaka fent vagy a gyerekkel, mert lázas (oké, nem kelted fel a férjed, végül is mit tudna segíteni)

-Reggel szólsz neki, hogy mi a helyzet

-Megbeszélitek, hogy akkor most ki mit fog csinálni (máshogy), és eszerint cselekszetek

2024. febr. 15. 14:55
 22/28 anonim ***** válasza:
56%
18# vagyok. 21-es Én is ezt nem értettem. Igazából az,hogy szólok,hogy segítsen a takarításba,mert neki nem tűnik fel valami,vagy jöjjön már segíteni a főzésben,mert néma gyereknek anyja se érti nyilván a szavát,de hogy egy betegségnél a szájába kell rágni például amit írtam,hogy egy teát hozzon,mert eszébe se jut megkérdezni. Vagy hogy mondjuk nem aludtam 2 napja és akkor el kell neki magyarázni,hogy mit is kéne segítsen,hát látja rajtam,hogy gatya vagyok. Nyilván megkérdezi,hogy hú mit csináljon,hogy segítsen? Ha fél 3 óta nem aludtam,akkor látja rajtam reggel,hogy hú basszus,nagyon fáradt vagyok és magától észreveszi. Tehát hogy ezek azért ordító dolgok,ha fáradt a másik,ha szarul van,bármi. Nem gyerekek azért. Vagy egy műtét után mondjuk a szájába rágni,hogy hé,amúgy felvágtak engem,tudnál-e segíteni esetleg? :D
2024. febr. 15. 15:02
 23/28 anonim ***** válasza:
26%
21# Én írtam, hogy az én férjem nem ért "jelekből". És a te hozzászólásodban is ott van a kulcsmondat a végén. Szólok neki, hogy mi a helyzet és megbeszéljük hogyan tovább. Én pontosan erről beszéltem, amikor azt mondtam "szólok/megkérem/kommunikálok/megbeszélem".
2024. febr. 15. 21:19
 24/28 anonim ***** válasza:
Szólni kell, hogy vegye át.
2024. febr. 16. 03:20
 25/28 anonim ***** válasza:
32%
Tehát az a problema, hogy kakkantania kellett aztán meg elment dolgozni? Tragédia.
2024. febr. 16. 06:09
 26/28 anonim ***** válasza:
22%

Bocs, ha időben felkeltesz, én is megiszom a kv-mat, eszek, szrok és megyek a melóba, pontosan.

Ebben mi az olyan rhadtul meglepő??? Hogy a férjed is felkel, elvégzi a reggeli rutint, és megy dolgozni? Vagy mégis mit vársz?

2024. febr. 18. 15:12
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
26, Mondjuk szomorú,hogy kelteni kell apukát is,mint egy 2 éves gyermeket. És ha anya se kel fel a lázas gyermekhez? Majd ellátja magát a gyerek vagy mi? Keljen fel apuci,majd aztán ébresztheti anyát reggeli kávéval. Dehát az teljesítmény lenne nyilván,amire sok férfi sajnos nem képes. :D
2024. febr. 18. 15:17
 28/28 anonim ***** válasza:

27!

Nyilván a kérdező szoktatta erre ra

2024. febr. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!