Mitévő legyek gyermekvállalás témakörben ebben a nehéz helyzetben?
Kedves Fórumozók!
Meglehetősen nehéz és nagyon kényes, érzékeny témában kérnék segítséget, útmutatást.
Magamról röviden annyit, hogy 34 éves, egyedülálló, viszonylag jól szituált, komoly diplomával rendelkező férfi vagyok.
Vágyok családra, de az elmúlt bő egy évtizedben komoly csalódásaim voltak, teljes mértékben belefásultam-fáradtam a társkeresés mély és bonyolult rejtelmeibe. Persze sokszor hibáztam is, de úgy döntöttem, hogy nem görcsölök tovább a témán, azt sem bánom már, ha egyedül maradok.
Ámde egy saját gyermekre mindennél jobban vágyok és ez a bökkenő. Nem tudom, mit tehetnék, hogy valóra váljon ez az álmom.
Tudom, hogy hazánkban a béranyaság tiltott. És olyan nőt is nagyon nehezen találhatnék, aki csak úgy szülne nekem gyermeket, de már odáig jutottam, hogy valami hasonlóban gondolkodok, még ha ez erkölcsileg elítélendő is.
Tiszában vagyok a téma súlyával, és a "rendes" családról sem mondtam még le végső soron.
Kérlek Titeket, hogy jóindulattal, segítő szándékkal szóljatok hozzá, segítsetek!
"Az anya a legfontosabb egy gyerek eleteben"
Tévedés. A legfontosabb egy gyerek életében egy stabil, szerető, gondoskodó személy. Ez általában elsősorban az anya, de lehet ám az apa is, sőt, a nagyszülő, nagytestvér is.
A férjem 38 volt, amikor megismerkedtünk, es 43, amikor az elaő gyerekünk megszületett.
Semmiről nem vagy lekésve.
Egyedülálló férfiként ne vallalj gyereket.
Mindenkinek köszönöm az értékes válaszokat!
Egyedül 15-nek üzenném, hogy szerintem éppen gyermekkel lesz teljes az élet, de nyilván mindenkinek más a nézőpontja.
Azt is hozzá kell még tennem, hogy meglehetősen introvertált típus vagyok, ez sem könnyíti meg a dolgom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!