Mikorra terveznéd a gyermekvállalást ha most találnál egy igazán jó munkahelyet?
Vezető beosztásból elmenni szülni nagyobb szívás szerintem, hamar vissza kell utána menni és kisgyerekek mellett is gyakran túlórázni kell.
Én elkezdeném mindkettőt, aztán ami összejön az lesz.
Ugyanugy voltam
3 évet toltam a temát
Én azért is kerestem jó munkahelyet, hogy 1 év után elmehessek babázni. Tehát 1 évet lennék, és utána jönne a baba.
Én így vagyok, 31 hetesen még dolgozom, várnak majd szeretettel vissza. 🤗 Úgy tervezem, hogy 1,5-2 éves korában megyek vissza.
Ha akarod azt a vezető beosztást akkor érd el a célod és utána, mikor úgy érzed mostmár a karrier helyett fontosabb a családalapítás vágjatok bele. Minden élethelyzet más, nekem pl. sosem volt fontos a karrier, ha előbb megismerem a mostani párom biztos, hogy hamarabb éreztem volna idejét a gyermeknek. 3 év után végre össze költöztünk és összeházasodtunk, illetve megérett mindkettőnkben a gondolat, hogy szeretnénk családot alapítani, én 26 férjem 32 éves.
Arra figyeltem, hogy jól fizető munkahelyem legyen, mert nem mindegy az ellátások szempontjából, hogy milyen összegből számolják.(csed,gyed)
Én éppen betöltöttem a 27-et amikor eldöntöttük hogy jöhet a baba, 30 vagyok és még mindig nincs gyerekem, de még csak terhes sem vagyok, és a legrosszabb az a tudat hogy 25 évesen valószínűleg még gond nélkül lehetett volna.
Nem tudom miért feltételezi mindenki azt, hogy a gyerekvállalás az egy pontosan időzíthető dolog.
Karriert építeni 50 évesen is lehet, a teherbeesés nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!