Honnan tudtatok hogy mindent meg tudtok majd venni a születendö babanak?
Figyelt kérdés
mindenki bistos anyagiak köze vallalt babat?2010. okt. 24. 15:29
11/14 anonim válasza:
Mindketten elég jól kerestünk. Én most gyesen vagyok. Tervezek hamarosan visszamenni dolgozni. a babát egy évvel későbbre terveztük, de hamarabb sikerült. :) Nem bánom. :)
12/14 anonim válasza:
A párom külföldön melózott,én pedagógus vagyok.2009-ben jött a baba,a párom belehalt volna,ha nem lehet vele,hát hazajött.Azóta nincs munkája:(A gyedem ugyan a legmagasabb,de kocsi nincs,a lakás bérelt.Nem volt biztos az anyagi háttér,csak biztató.A válság betette a kaput,de örülünk,hogy vállaltuk a bébit,még ha piszok nehéz is most!
13/14 anonim válasza:
Nekünk a szüleim rengeteget segítettek, megvették a babakocsit, kiságyat, bébihordót. Rengeteg babaruhát kaptam apu barátjától, olyat ami lemaradt az ő kisfiukról. Ami hiányzott apránként vettük meg, kókuszmatrac, szoptatós párna, pihenőszék, stb... Szerencsére a párom jól keres, meg leleményes, ha szűkösen is, de annyi mindig van amennyi kell. Csak gyest kapok, de elég nagyjából, szüleim meg vesznek ezt-azt ami esetleg kell a picinek. Szerencsére anyatejes baba, így 5 hónapos koráig nem költöttünk neki ennivalóra. De mindketten úgy vagyunk, hogy inkább magunknak nem veszünk semmit, de a kicsi mindenből a legjobbat kapja.
14/14 anonim válasza:
Sajnos mi éveket küzdöttünk, mire sikerült teherbe esnem, így volt idő anyagilag is felkészülni. Emellett a szüleim segítettek, mert a babakocsit, járókát, stb ők vették.
Maximum GYED-et kapok, férjem jól keres, a hitelünk nem vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!