Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fogom újra azt érezni,...

Mikor fogom újra azt érezni, hogy önmagam vagyok?

Figyelt kérdés

Van egy tündéri, 2 éves kislányom, akit félreértés ne essék, abszolút nem bánok, ő a világom közepe, és mindent megteszek érte. De közben úgy érzem, elfelejtem ki is vagyok igazán és nosztalgiával gondolok a "régi" életemre,hovy már sosem lesz olyan semmi. Nem csinálok azt sose, amit szeretnék, kivéve ha alszik persze, akkor gyorsan elő veszek egy könyvet vagy sorozatot, ha van rá idő, de nem mindig. Megyünk gyerek programokra is, de az nyilván neki kedvez, engem nem kapcsol ki. Az apjával is elvan egy- két óráig, de nagyon anyás, főleg mostanában. Nagyon szeretnék már egy kicsit kikapcsolódni, legalább elmenni együtt kettesben a férjemmel moziba vagy kajálni, vagy csak úgy elmenni randizni, de nem tudom senkire se hagyni őt. Tényleg havi egy ilyen alkalomnak is örülnék, nem kéne minden héten.. Már az jelenti a kikapcsolódást, ha egyedül elmehetek egy boltba vagy el viszem a kutyát sétálni és ennél azért néha többre vágynék. Szívesen utazgatnék, főleg külföldre repülővel, de gyerekkel minden macerás és sose fogom tudni elengedni magam. Nem tudom lesz-e valaha lehetőségem eljutni bárhova is, de sötéten látom az egészet. Szívesen kezdenék egy tanfolyamot is, de időm se lenne rá, egy könyvet is két hónapig olvasok.. Nem is értem mások hogy tudnak gyerek mellett annyi mindent csinálni.. De én nem vagyok az az anya típus szerintem, az a baj.

Jobb lesz, ha majd nagyobb lesz, vagy ez vajon már mindig így marad? Érzett valaki hasonlóan?

2024. febr. 9. 19:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nyilván próbálkozni kell,ez ilyen. De azért megértem a kérdezőt is,ha tényleg 500x próbálta,szeretné is és mégsem megy a dolog. A kórházas dolgot azért írtam korábban,mert írta valaki,hogy azért szoktatták direkt hamarabb már a rokonokkal,hogy ha kórházba is kerülnek,bármi,akkor legyen másra hagyható. Nekünk is szempont volt ez is,sajnos mégsem sikerült. Persze,mi is próbálkozunk azóta is,de teljesen más az a szint amikor sírdogál 15 percig,de szépen elterelhető a figyelem,játékkal,bármivel vagy az,hogy még két óra múlva is üvölt torka szakadtából és semmi sem érdekli csak az nyugtatja meg,ha belépsz az ajtón és mondjuk a 20. alkalomnál is ugyanúgy kiordítja a lelkét. Na,ebben az esetben nem szívesen csinálnám. A bölcsire annyit mondanék,hogy mivel töltöttem jó időt bölcsiben,igen a legtöbb gyerek elvolt 99%,de volt az az 1%,aki nem. Tudták kezelni bizony,sírt a sarokba órákig,nem jött enni,akkor nem,stb. Végül is kezelve lett a helyzet. :D Ignorálva. Nyilván ezt a szülők nem látták,mivel nem voltak ott. De én pl. sajnáltam,amikor már a sokadik hete ezt láttam,én nem örülnék,ha a gyerekem x hete így lenne. De ez tény,hogy ritka,ettől még fenntartom a véleményem,hogy van az a szint,amikor még nem érett az a pici a bölcsire meg,félév múlva már lehet menne a dolog,de akkor még nem,csak hát le kell sajnos nyomni a torkán,mert muszáj. De igen,igazad van,2-3 óra mamával nem kéne gondot okozzon egyébként,de nem ismerünk minden gyereket,na meg minden mamát se. Kitudja milyen ember.
2024. febr. 10. 18:14
 32/33 A kérdező kommentje:
Vagy például amikor megyünk mondókázóba és a 11 gyerek közül cska ő sír, amikor hegedülni kezd a csaj..
2024. febr. 11. 12:02
 33/33 anonim ***** válasza:
A hegedűnek elég éles hangja van. Lehet ő érzékeny erre a frekvenciára. Egyébként nem értem, hogy ez hogy jön a kérdésedhez…
2024. febr. 11. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!