Mikor fogom újra azt érezni, hogy önmagam vagyok?
Van egy tündéri, 2 éves kislányom, akit félreértés ne essék, abszolút nem bánok, ő a világom közepe, és mindent megteszek érte. De közben úgy érzem, elfelejtem ki is vagyok igazán és nosztalgiával gondolok a "régi" életemre,hovy már sosem lesz olyan semmi. Nem csinálok azt sose, amit szeretnék, kivéve ha alszik persze, akkor gyorsan elő veszek egy könyvet vagy sorozatot, ha van rá idő, de nem mindig. Megyünk gyerek programokra is, de az nyilván neki kedvez, engem nem kapcsol ki. Az apjával is elvan egy- két óráig, de nagyon anyás, főleg mostanában. Nagyon szeretnék már egy kicsit kikapcsolódni, legalább elmenni együtt kettesben a férjemmel moziba vagy kajálni, vagy csak úgy elmenni randizni, de nem tudom senkire se hagyni őt. Tényleg havi egy ilyen alkalomnak is örülnék, nem kéne minden héten.. Már az jelenti a kikapcsolódást, ha egyedül elmehetek egy boltba vagy el viszem a kutyát sétálni és ennél azért néha többre vágynék. Szívesen utazgatnék, főleg külföldre repülővel, de gyerekkel minden macerás és sose fogom tudni elengedni magam. Nem tudom lesz-e valaha lehetőségem eljutni bárhova is, de sötéten látom az egészet. Szívesen kezdenék egy tanfolyamot is, de időm se lenne rá, egy könyvet is két hónapig olvasok.. Nem is értem mások hogy tudnak gyerek mellett annyi mindent csinálni.. De én nem vagyok az az anya típus szerintem, az a baj.
Jobb lesz, ha majd nagyobb lesz, vagy ez vajon már mindig így marad? Érzett valaki hasonlóan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!