Hogyan legyek önmagam? Hogyan ne hasonlítgassam magamat másokhoz? Hogyan ne vegyek fel szerepeket?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban azt hiszem,hogy nem tudom ki is vagyok,nem találom önmagamat. Nem mindig azt csinálom,amit én igazából szeretnék,mindig vicceskedek,próbálok a középpontban lenni,hogy jófejnek,kicsit jó értelemben bolond a tartsanak. Néha nagyon jol erzem magamat,néha pedig nem,egyszeruen ugy érzem,hogy el vagyok veszve,es mas szamomra szimpatkis emberek jellemvonásait,szerepeket veszek fel,társaságban nem tudom önmagamat adni.
Hogyan talaljam meg önmagamat? Hogyan ne vegyek fel szerepeket?
2015. jan. 25. 16:55
1/2 anonim válasza:
Feltételezem, hogy tizenéves vagy, ebben a korban ez teljesen normális. Keresi önmagát az ember, minden elvárásnak meg akar felelni. Pedig nem lehet... Én is ilyen voltam, elmúlt.
2/2 anonim válasza:
Nagyon egyszerű: szard le, hogy mit gondolnak rólad. A többi már jönni fog magától is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!