Egy hárpia lettem! Hogyan tudnék újra önmagam lenni?
kisfiam 10 hetes. Az első 8 hét maga volt a hasfájós horror. Senki nem állt mellettem. A családom nem tudott segíteni, anyósom meg inkább csak kritizál, mithogy bármiben segítene. Korábban a férjem is csak bennem kereste a hibát. Ő már nagyon sokat változott, próbálkozik, de nekem már elfogyott a türelmem, minden miatt kiborulok. Nagyon kötekedős lettem. Ki vagyok merülve. Tudom, hogy ez hosszú távon nem működik így, de képtelen vagyok változni. Minden nap elhatározom, hogy bármi lesz, nem veszekedek senkivel, de vmiért mindig borul az egész.
Mivel tudnék feltöltődni? Segítségem sajnos továbbra sincs.
Szerintem legjobb lenne a férjeddel őszintén beszélni, hisz ti vagytok ott egymásnak, egy családként, támaszként, társként.
Én elmondanám neki, hogy észrevettem a változást, próbálkozást nála, és értékelem, valamint hogy szeretnék én is változni, de úgy érzem, nem sikerül. Megkérdezném, szerinte mit csinálok rosszul, hogy lehetne másképp, és figyelmesen, türelmesen végighallgatnám a válaszát. Aztán megkérném, hogy segítsen, és hogy legyen velem türelmes, ha épp kiborulok, mert én sem így akarom...
Szerintem ez a legfontosabb, hogy ti egy követ fújjatok, az sok erőt fog adni, ha tudod, hogy a társad megért.
Ezen kívül fontos a fentebb említett magneB6, esetleg ihatsz citromfű teát is.
Biztasd magadat azzal, hogy túl vagy már egy nehéz időszakon, és mindig erősebb leszel.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!