Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen gyakran érzed úgy hogy...

Milyen gyakran érzed úgy hogy eleged van az anyasagból?

Figyelt kérdés

Direkt nem írom,hány éves legyen a gyerek,mindenki írhat,akár egy hónapos,akár húsz éves a "baba".

Tökéletes anyukák ide nem kívánatosak,akiknek soha nem teher az anyaság,és máglyán égetnék el,aki néha,vagy ennél gyakrabban, világgá futna belőle.

Nekem: egy éves élénk leányzó,egy éve nem alszom,szinte nonstop figyelmet igényel. Sokszor elegem van,a napjaink zöme még most is túlélés. Az időben bízom,hogy ha végre talán sikerül legalább hat órát egybefüggően aludnom,és ovis lesz,azaz nem nonstop én felügyelem,talán nem leszek ennyire ki. Kedvenceim a házimunka megvar (igen,pont ez a baj),nem most kell ragyognia mindennek (nem is ragyog..), élvezd ki..(mielőtt,vagy miután elájultam a fáradtságtól?) Menj baba mama klubba ( minden is messze van tőlünk, a gyerek még napi kétszer alszik nappal, és én is örülök,ha a nevem nem felejtem el,de köszi..)

Még egyszer: ez nem tanacskérő kérdés,és nem egymás elítélése kérdés. Távolról sem kinek nehezebb és ki bír többet kérdés. Egyszerűen az,ami: milyen gyakran érzed úgy hogy eleged van az anyasagból? Irhattok bármit,ami ezzel kapcsolatos és titeket érint.

febr. 7. 11:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Ahh Ugyan ez nalunk is...

11 hós és ugyan ezeket csinálja.

Annyi a különbség hogy férjem próbál segíteni.

Jaa és én is gondolkodtam hogy kórházba megyek pihenni.. 😆😆😆

De jó hogy nem vagyok egyedül

Jaa mi minden nap sétálunk

Már megy a lábán

És minden erejével próbál kavicsokat enni...

Mi lesz még itt a nyáron....

febr. 28. 10:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában minden nap😔

Van egy 5 és fél évesem, meg egy 5 hónaposom. Nagyon siratom az elmúlt éveimet. Már tök jó volt a naggyal, kiteljesedtem a munkában, csinos, nőies, önálló voltam újra, és erre bevállaltuk a kicsit. Volt bennem bizonytalanság már akkor is, de reméltem hogy jó lesz… hát nem jött be. Jelenleg abszolút utálom az életem..

febr. 28. 21:00
 23/24 anonim ***** válasza:
14%

"hogy nem tudok akkor enni, aludni vagy wczni, amikor csak akarok"

Hát aki nem vállal gyereket, annak ez nem okoz problémát, ilyen egyszerű. :)

márc. 2. 12:28
 24/24 anonim ***** válasza:
19%
Én csak a nem alvás részét utálom meg a korán kelést ugyanis imádok aludni 😂 de ettől függetlenül imádom az anyaságot nem bánom hogy sokmindenről le kellett mondanom.Szerintem az anyaság a világon a legcsodálatosabb dolog egy nő életében.
márc. 4. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!