Egyszerre taszít és vonz egy név?
Tetszik egy nagyon népszerű és szimpla név, amit eltudnék képzelni a fiamnak. De közben az van bennem, hogy ennél sokkal szebb nevek vannak, különlegesebbek. De valami miatt nem tudom elképzelni mással csak azzal a szimplanévvel. Ami tetszik, de nem egy szerelemnév.
Más is érzett így? Hogy döntött végül?
Nekünk is szimpla egyszerű név lett, de manapság ritkábbnak számít a statisztika szerint.
Nekünk a vezetéknév miatt sok kiesett hiába tetszett volna. De sok olyan is volt ami végülis tetszik de mégsem érztem a mienknek.
Én úgy voltam hogy már szülés előtt vagy 10 évvel kinéztem egy nevet, ami akkor még nem volt gyakori de mostmár sajnos az.
Emiatt mikor terhes lettem sokat gondolkodtam azon hogy valami mást kéne választani, nem a gyakori nevet, de képtelen voltam másképp hivatkozni rá.
Így maradt a gyakori név, és nem bántam meg, illik hozzá
Én adnám azt a nevet is,ami a megérzés,és adnék mellé egy másik keresztnevet, amit szépnek találok.
Ilyenkor mindenképp 2 keresztnevet adnék. Sorrendtől függetlenül, nem tudom, melyiken szólítanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!