3 gyerekkel( kèt kamasz) mennyire lesz megterhelő nagy
családi házból panel lakásba költözès? Mire
figyeljek?
Figyelt kérdés
Aki ilyen èlethelyzetbe került, mesèlne?
Jelenleg 4 szoba, nagy konyha stb. Panelban pici konyha, max 3 szoba. Bár a legkisebb egyelőre mindig velünk van, ott is így lesz, nagyoknak legyen külön szobájuk. De azert fèlek.
Kényelmetlen, frusztáló lesz, semminek nem lesz helye, senkinek nem lesz privát szférája.
Komolyan nem vagy ezzel tisztában 3 gyerekes anyukaként?
2024. jan. 28. 10:28
12/19 anonim válasza:
Ha a kamaszoknak van külön szobája, és minden (iskola, különóra, szórakozás) közel lesz, akkor a kamaszok szeretni fogják. A probléma akkor fog előjönni, amikor a kicsi is akar külön szobát.
2024. jan. 28. 11:19
13/19 anonim válasza:
Nalunk anno a felso szomszed 1,5 esben nevelt 3 gyereket. El tudjatok kepzelni, sose voltak otthon a gyerekek,inkabb csavarogtak mert fent az anya elfoglalta a nagyszobat es maradt 0,5 szoba a gyerekeknek.
Hosszutavon biztos h kicsi lesz, de ha nincs mas,akkor ez van.
2024. jan. 28. 12:30
14/19 anonim válasza:
Felfogás kérdése. Nálunk hasonló volt, én imàdtam főleg kamaszként hogy közel van minden, hogy reggel nem kell csak 20 perccel hamarabb kelnem nem pedig 2 óràval. Este ha szórakoztam haza tudok jutni normàlisan. Nem is értem aki szerint ez gond. Bár a kertesben volt 2000negyzetmeter kert ugyanúgy nem tomboltam kint hanem bent olvastam telefonoztam stb. Ez jelenlegi helyzetben is igaz ( én 14 voltam mikor panelbe költöztünk)
2024. jan. 28. 15:24
15/19 anonim válasza:
14-es: nem a panel meg a belsö területek a gond, hanem hogy nincs mindenkinek saját helye!
Nem hiszem, 14 évesen örültél volna, ha a szülökkel közös szobád lett volna
2024. jan. 28. 15:35
16/19 anonim válasza:
A húgommal volt közös szoba, és nem volt rossz. Aztán egyetemre elkerültem már otthonról.
2024. jan. 28. 16:03
17/19 anonim válasza:
15, azt írta lesz külön helyük. Akkor meg kibírható. Cuccokat kiszelektálni, nem kell minden sz.rt tarolni. Én alapból panrlban lakok, néha jó lenne udvar, de ha nem használják a gyerekek olyan mindegy.
2024. jan. 28. 19:29
18/19 A kérdező kommentje:
A 8 èves autista van egy szobában most is velünk. Őt az udvarra is alig lehet kirobbantani.
A kèt nagy közül a nagyobb már csak aludni jár haza az edzesek , hetvegèn baratok miatt. A fiatalabb kamasz neha gördeszkázik az udvaron. Ennyi az udvar szerepe nálunk.
A kèt nagynak mindenkepp teljesen külön szobája lenne. Az alabb nem adok.
2024. jan. 28. 19:52
19/19 anonim válasza:
Próbáljatok 2 szoba + 2 félszobásat venni. Abban már jól el lehet férni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!