Hol tudnék panaszt tenni a vedőnőre?
A sztori annyi röviden hogy új albérletbe költöztünk ahol 10 ezerrel többet fizetünk de 2 szobánk van nem egy. A családommal eddig egyszobásban laktunk de pont lejárt a bérleti szerződés így szerencsésen letudtuk cserélni egy nagyobbra. Az eddigi védőnőnk nagyon kedves volt de az új (ma) volt nálunk elsőre egy paraszt. Nem tudok hogy meri megengedni magának hogy a saját otthonunkban így beszékjen velem.
Elég korán szültem a fiam 20 évesen ezt jól tudom de a jegyesemmel voldog párkapcsolatban élünk sikeresen viszem a háztartást 10 hónapja és nevelem az kisfiúnkat egyszerre, mindene megvan neki, tiszta a lakás igényes. Hála annak hogy mindig főzök albéret mellett nem keveset félre teszünk és gyűjtünk saját lakásra.
Ma viszont a védőnő folytamatosan szinte lecseszet hogy hogy mertem 20 évesen szülni, meg hogy megkellett volna várnom míg kapok gyedet (a jegyesem kap extragyedet). Olyton azt mondogatta hogy még fiatal vagyok és beleunok gyorsan az egészbe és előre sajnálja a gyereket.
Azt tudni kell rólam hogy világ életembeb életemben csak egy családra vágytam, és a jegyesemmel az eljegyzésünk hetén lettem terhes (ő az első szerelmem 5 éve együtt vagyunk, 18 éves korom óta együtt lakunk most 21 vagyok már).
Szeretnék panaszt tenni ellene hol tehetem meg lehet váltani?
Legközelebb mondd meg neki. Hogy a gyerekkel foglalkozzon, ne a te koroddal.
Tiszta? Gondozott? Gyarapszik? Akkor viszonlátás.
Biztos tud segíteni a betegjogi képviselő, vagy a háziorvos megmondja, ki az illetékes.
Én nagyon kétlem hogy ennyire alpári stílusba bárki tolná. De alapvetően igaza van(ritka kivételeket tekintve) a 18-20-22 évesen szövődő nagy szerelmeknek nagy car a vége. Vagyis most szültél, bódogság van aztán majd 30 évesen 2 gyerekkel meg vagy leszel elvált nő vagy nem. A gyűrű meg a házasság egy dolog.(Mondjuk most a válás meg van oldva a csokkal, ha aláírod 10 évig el se válhatsz különben fizethetsz mint a katonatiszt.)
Én saját magamon is látom, hogy a 20 éves énem hozzám így 30 évesen sehol sincs.Én is mindig akartam gyereket, de ennyi idősen már látom, hogy marhára nem érte volna meg a 20éves szerelmemnek szülni.
Lehet lepontozni nyugodtan.Ez a valóság.Majd 10-20 év múlva kell megmutatni hogy valóban olyan jó volt e ami.
Ja ja.. Aki 20 évesen szerelmesen, de tapasztaltn vállal az elvaluk, akik meg 20 év után mind boldogok. Ja nem.
Üdítő látvány a sok mama koru kismama közt egy fiatal, korban anyaságra való nő.
Egyébként a korhazakhoz tartoznak már a védőnők, a helyi illetékes kórházat keresd meg és a kórházi védőnőt. De nem fognak komolyan venni, mert védik magukat.
Én mondjuk visszakérdeztem volna, hogy csókolom, a státuszlapon hol szerepel az életkorom kérdésként, mert ha sehol, akkor haladjunk már, és azt mondja, mit akar tudni a gyerekről.
Mindig csak azzal szívóznak, aki nem tudja magát megvédeni. Felnyomhatod, de felesleges, amilyen kevesen vannak, úgyse rúgják ki azért, mert bunkó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!