Miért kéne a fiúgyereknek az apja klónjának lennie?
Fiam az anyjára hasonlít. Az anyja szőke kékszemű, én világosbarna hajú-szemű vagyok. A gyereknek kék szeme van és szőke. Folyamatosan kapjuk mindenhol, hogy miért nem hasonlít rám (arcformája, szeme formája, orra, testalkata 100% én), hiszen a fiúk az apjukra szoktak hasonlítani. 5 éves, ma el is sírta magát, amikor a fodrász ezt feszegette, meg hogy nekem gyenge a genetikám és az anyuka hordja a nadrágot ebből látszik (és még ezután ki is fizettük a vágást). Mindig kérdezgeti, hogy “apa miért nem olyan vagyok mint te?” Azt is mondta már egy okos nyugdíjas az utcánkban a gyerek előtt, hogy milyen szép dolog az örökbefogadás … Aztán jól elmagyaráztam neki, köpni nyelni nem tudott, csak ismételgette, hogy dehát nem is hasonlít rád (lazán végig tegezve persze)
Honnan jön ez az oltári butaság? Én is anyámra hasonlítok inkább. Apám szőke, zöldes szemű, anyám barna hajú, barna szemű. Én meg kettőjük között valahol. Minek mondják a bunkók ezt a gyerek előtt? Óvodában is kérdezte a vezető, hogy rám mit írhatnak a papírra, kije vagyok a gyereknek? Hát mondtam, hogy az apja! “Ja bocsánat, csak olyan szőke a kisfiú meg kék a szeme is, ön meg teljesen más”.
Milyen településen laktok, ahol mindenki ilyen bunkó? Az óvónő részéről a legdurvább a dolog. A fodrászt értelemszerűen még egyszer nem keresném föl hajvágás végett. A nyugdíjasnak meg megmondanám, hogy kinek az életébe po..ázzon bele.
De tényleg! Ez egy kis falu, ahol mindenki kötelességének érzi, hogy beleugasson mások életébe? És melyik országrészben? Valami világtól elzárt, bodrogközi faluban éltek?
Durva amit írsz, a szomszédon meg a többi átlag hülyén igazából már meg sem lepődöm, de az ovis abszolút érthetetlen, nem hiszem el, hogy ő még nem találkozott olyan kisfiúval, aki nem az apjára hasonlít...
(Én születése óta egyedül nevelem a kisfiamat, aki kiköpött hasonmásom, ezek után már várom a megjegyzéseket, hogy biztos nincs is apja, és génkezeléssel hozták létre mesterségesen a lombiklaborban csak belőlem 🙃)
Szerintem ez kamu.
Nem hiszem el,hogy az emberek nem ismernek titeket ott ahol éltek,és nem tudják,hogy te vagy a gyerek apja ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!