Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cigizés tápszeres baba “mellett”?

Cigizés tápszeres baba “mellett”?

Figyelt kérdés

Helló! Terhesség előtt iqos-oztam. Most már két hónapos a drágám, aki tápszeres mert nem indult be a tejem. Azon gondolkoztam, mikor lehet újra cigizni ? Mikor “illik”? Félek hogy megszólnának érte mert még pici. Tudom hogy nem lenne káros mivel nem szopizik, és nem is ő előtte szívnám. Szerintetek??

Ne ítéljetek el légyszi, csak egy gondolat volt és kíváncsi vagyok idegenek véleményére!

2024. jan. 14. 22:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
15%

"Nem vadászkutya,de aki nem dohányzik annak nyilván tiszta a szaglása és érzi.:D"

Én sem dohányzom, csak a feleségem. A szaglásom olyan, hogy még azt is megérzem ha a nők épp menstruálnak, vagy csak tisztasági betétet hordanak. De ha az iqos rendesen tárolva, kültéren használják, akkor fél óra után a jóisten se mondja meg hogy szívta.. de kitudja, neked lehet hogy érzékenyebb az orrod a fingszagra. :))

2024. jan. 15. 16:57
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
21# Együtt éltek, tehát már neked se olyan, nyilván fel se tűnik a fingszag. :) Valaki ezt szereti. Dohányzó szülők mellett nőttem fel, sajnos,nem tűnt fel,csak miután elköltöztem és hazajárunk,hogy brutális. Pedig csak kint dohányoznak. Úgyhogy nagryon nem releváns a tapasztalatod. :D
2024. jan. 15. 17:12
 23/27 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon*
2024. jan. 15. 17:12
 24/27 anonim ***** válasza:
84%
Ha le tudtad tenni, akkor ne csináld. Tapasztalatból beszélek. Kibírtam egész terhesség alatt, és 1 hónapig míg szoptattam, elment a tejem, aztán én hülye meg rágyújtottam, mivel úgy is tápszeres. Hát bánom mint a kutya. Inkább nasizz, az biztos, ha újra állapotos leszek leteszem, de többet a számba se veszem. Nálunk párom is dohányzik, nagy volt a kísértés, de a kicsi jelenlétében soha nem gyújtunk rá. És cigi után szigorú kézmosás, fogmosás, de minimum rágógumi.
2024. jan. 16. 07:25
 25/27 anonim ***** válasza:
72%

Én party dohányos voltam terhesség előtt. Nemrég elmentem az egy éves mellől egy koncertre ahol rágyújtottam többször is. Mikor haza értem persze zuhanyoztam, hajat is mostam, pizsamába bújtam. Este felkelt a gyerek, mentem be hozzá megnyugtatni de csak ordított nálam, pedig nem szokott. Szerintem a cigi bűzét érezte szegénykém, adhattam át a férjemnek. Úgyhogy abból a szempontból nem ajánlott hogy rohadt büdös leszel tőle. Ami egy babának sosem jó, egész nap rajtad van és szívja be a bőrödből a füstszagot.

Nyilván ettől még rengetegen dohányoznak gyerek mellett, szóval ez van. A dohányosok ellen amúgy is hatalmas mostanában a közharag, aki utálja őket annak mindegy hogy a pár hónapos vagy a 10 éves mellett szívod, mindenképp le fog nézni.

2024. jan. 16. 11:24
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

Jó ég,egy IQOS-on fenn ne akadjatok már… aki annak a szagán is hisztizik, az már tényleg a kötekedő kategóriá. Mondom ezt úgy,hogy nem cigizek.

Az való igaz,hogy a hagyományos cigi füstje megmarad a hajon, bőrön,azt én nem ajánlom. De IQOS, e-cigi simán szívható.

2024. jan. 17. 08:26
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
kérdező ha eddig ki birtad ne szokj vissza rá ne legyél buta,örülj neki hogy sikerült le tenned.én tudod milyen boldog lennék ha már 9hónapig nem gyujtanék rá és sikerülne leszoknom.
2024. jan. 25. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!