Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Cigizés tápszeres baba “mellett”?

Cigizés tápszeres baba “mellett”?

Figyelt kérdés

Helló! Terhesség előtt iqos-oztam. Most már két hónapos a drágám, aki tápszeres mert nem indult be a tejem. Azon gondolkoztam, mikor lehet újra cigizni ? Mikor “illik”? Félek hogy megszólnának érte mert még pici. Tudom hogy nem lenne káros mivel nem szopizik, és nem is ő előtte szívnám. Szerintetek??

Ne ítéljetek el légyszi, csak egy gondolat volt és kíváncsi vagyok idegenek véleményére!

2024. jan. 14. 22:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
Cigizz nyugodtan. Benn gondolom nem szívód. Kezett moss utána. Más véleménye meg kit érdekel.
2024. jan. 15. 09:21
 12/27 anonim ***** válasza:
62%

"Az iqosnak nincs füstje, nem marad meg a szaga semmiben, nem a kezében fogja a dohánytöltetet."

A fszt nincs szaga:D Azért mert te nem érzed mert kinyírtad a szaglásod a dohányzással attól még simán lehet érezni ha valaki azt a szart szívta akár egy órával ezelőtt, mert büdös tőle 💁‍♀️

2024. jan. 15. 10:27
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
12#-es Én is ezt írtam,hogy még büdösebb is,mint a szimpla dohányzás. De mindig állítják,hogy nem is érződik,szerintem megszokták már amúgy szaglásilag és nem érzik. Van ilyen egyébként.
2024. jan. 15. 10:36
 14/27 anonim ***** válasza:
69%

Proli, balkani szokas. Fejlett orszagban reg nem divat a cigizes. Ha eddig kibirtad, most miert akarsz visszaszokni ?

Mindenkepp karos a babara nezve is, meg rad is, gyereked van, gondolkozz el, es ne roviditsd le az eleted, meg az ovet.

2024. jan. 15. 11:07
 15/27 anonim ***** válasza:
12%
14 sok elit/ gazdag ember is cigizik...
2024. jan. 15. 11:51
 16/27 anonim ***** válasza:
17%
Nem azt mondtam, hogy nincs szaga, hanem hogy nem marad meg, nem issza be a bőröd, a hajad, a ruhád. Használat közben valóban brutális fing és kukoricaszaga van, és a hevített szálak is bűzölögnek napokkal később is, ha valaki nem dobja a kukába hanem pl zsebreteszi vagy kinn hagyja valahol, akkor kegyetlen. De lehet ezt okosan is, és akkor semmi gond. Persze látom itt most összegyűltek a vadászkutya szaglású egyedek, de azért nem az az általános. :)
2024. jan. 15. 12:00
 17/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem vadászkutya,de aki nem dohányzik annak nyilván tiszta a szaglása és érzi.:D Ez nem nagy tudomány azért. Nemrégen kórházba feküdtem 2 hétig,ahol az egyik nő lejárt szívni ugyanilyen iqost. Még nem is tudtam,hogy dohányzik vagy hogy ezt szívja,látni se láttam nála,5 ágyas nagy kórterem,még is ahogy a közelembe jött és dumáltunk ömlött belőle ez a fingszag konkrétan. Ahogy az ajtón belépett érződött,vagy amikor utána mentem wc-re ott is. Később mesélte,hogy ezt szívja amúgy,de akkor már sejtettem,mivel a kollégám is ilyet használ és ugyanez a bűz jön nála is.
2024. jan. 15. 12:04
 18/27 anonim ***** válasza:
84%
17 vagyok. Egyébként a kérdező saját dolga,attól hogy a fél ország lenézi,utálja,gyerek mellett sosem dohányozna,stb.,attól ez még az ő dolga. De akkor ne érdekelje már más véleménye. :D Senki nem fogja azt mondani,hogy persze szívd. Kb,mintha azt mondanád persze drogozz csak,hisz jóóó az. Ki támogatna,aki normális is egy káros szokást?Senki. Ezért hülyeség az ilyen kérdés.
2024. jan. 15. 12:06
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
18-asnal a pont.
2024. jan. 15. 12:31
 20/27 anonim ***** válasza:
86%

Ha màr edsig kibírtad megéri visszaszokni?

Amúgy a psszív dohányzás nem jó a babának nagyobb gyereknek sem, ebbe beletartozik az is, hogy kint szívod és bejösz, a ruhádon, hajadon rajtamarad, inkább ez tántorítson el és a saját egészséged, mint az, hogy megszólnak.

2024. jan. 15. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!