Cigizés tápszeres baba “mellett”?
Helló! Terhesség előtt iqos-oztam. Most már két hónapos a drágám, aki tápszeres mert nem indult be a tejem. Azon gondolkoztam, mikor lehet újra cigizni ? Mikor “illik”? Félek hogy megszólnának érte mert még pici. Tudom hogy nem lenne káros mivel nem szopizik, és nem is ő előtte szívnám. Szerintetek??
Ne ítéljetek el légyszi, csak egy gondolat volt és kíváncsi vagyok idegenek véleményére!
Baba mellett semmilyen körülmények között!
A környékén sem.
"Tudom hogy nem lenne káros mivel nem szopizik, és nem is ő előtte szívnám."
A kezeden, arcodon rajta marad, a ruhádba, hajadba szívja magát a füst. De, káros neki, ezt hívják passzív dohányzásnak.
A férjem is szívja (lakáson kívül), rohadtul utálom érte, hogy nem fogja fel, hogy mit okoz ezzel. Azt hiszi, rágózik meg arcot/kezet mos, aztán jól van, de én, minthogy sosem dohányoztam, érzem azt a savanyú bagószagot.
Az iqosnak nincs füstje, nem marad meg a szaga semmiben, nem a kezében fogja a dohánytöltetet.
Miért akarja? Mert függő, nem újrakezdeni akarja hanem folytatni. Nehogy azt higgye bárki is, hogy 9 hónap után minden embernek elmúlik a sóvárgás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!