Hétköznap mikor ér haza a férjed/párod?
az én férjem hétfőn hajnali fél 5kor elmegy,és csak péntek délután jön haza.Akkor van egy pár órát,és jobb esetben a fürdetést megvárja,és csak utána megy el a próbára(zenekar)
Mostanában megkértem,ha emberi időben végeznek,akkor jöjjön haza szerdánként is.Most még működik,de nem tudom mi lesz itt ha leszakad a hó,Bécsből kicsit macerás lesz a hazajárás.
Így szombaton és vasárnap is "ráalszik" a hétre.Nagy bánatomra,mert így hétvégén is csak én vagyok a 2éves és a 4hónapos gyermekeinknek.
szóval jó ha van,de hozzá lehet szokni,ha nincs
Az én párom itthon van! És jelenleg én is táppénzen.Nem így terveztük,így alakult.Én szülésig táppénzen leszek,aztán tgyás aztán munka,remélhetőleg egy másik helyen,mert a mostani helyemre nem mennék vissza.
(nem városban lakunk,tanyán,így kijövünk nagyon pici pénzből,ez a szerencsénk.)
13.54-es vagyok.
Változott a helyzet, nem jön haza ma éjjel sem, talán csak kedd környékén. Náluk sajnos ez így működik, egyik percről a másikra változhat a helyzet.
Nagyon irigylem azokat az anyukákat, akiknek a párjuk/férjük fix időbeosztásban dolgozik. És még ha ráadásul jól is keres!
20:28as vagyok remélem így maradhat a baba után is,bár nem hiszem,hogy tgyás után itthon maradnék,mert kb fél éves lenne a oici,amikor indul egy tanfolyam,amiből lesz a következő munkahelyem.Eleve így beszéltük meg a párommal,mert nagyon szeretném már a köv.munkahelyet gyerekkorom óta.
Egyébként most költöztünk tanyára,júliusban,szóval nem nagyon vagyunk önellátók.Csak a villanyért fizetünk,havi 7ezer körül meg a tv előfizetés vagy,1200/hó.Ennyi a rezsi.Ezért élünk jobban!Fűteni kandallóval fűtünk,víz házi vízművel van(villanyos) meleg víz meg villanybojlerral.Gáz a kapunál,de nem vezetjük be,mert felesleges.Főzni is palackossal főzünk. köszi kérdésed! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!