Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hétköznap mikor ér haza a...

Hétköznap mikor ér haza a férjed/párod?

Figyelt kérdés
Nem lenne jobb, ha hamarabb hazaérne és többet segítene a baba körüL?
2010. okt. 22. 22:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

az én férjem hétfőn hajnali fél 5kor elmegy,és csak péntek délután jön haza.Akkor van egy pár órát,és jobb esetben a fürdetést megvárja,és csak utána megy el a próbára(zenekar)

Mostanában megkértem,ha emberi időben végeznek,akkor jöjjön haza szerdánként is.Most még működik,de nem tudom mi lesz itt ha leszakad a hó,Bécsből kicsit macerás lesz a hazajárás.

Így szombaton és vasárnap is "ráalszik" a hétre.Nagy bánatomra,mert így hétvégén is csak én vagyok a 2éves és a 4hónapos gyermekeinknek.

szóval jó ha van,de hozzá lehet szokni,ha nincs

2010. okt. 23. 20:27
 22/28 anonim ***** válasza:

Az én párom itthon van! És jelenleg én is táppénzen.Nem így terveztük,így alakult.Én szülésig táppénzen leszek,aztán tgyás aztán munka,remélhetőleg egy másik helyen,mert a mostani helyemre nem mennék vissza.

(nem városban lakunk,tanyán,így kijövünk nagyon pici pénzből,ez a szerencsénk.)

2010. okt. 23. 20:28
 23/28 anonim ***** válasza:
Nekünk február elején születik az első babánk.Férjem felszolgáló.2 napot dolgozik, 2 napot szabad.Amikor dolgozik, akkor délelőtt fél 11-től,hajnali fél 1-1-ig.Ezenkívül van egy plusz munkája,az minden szerdán és csütörtökön van,függetlenül attól, hogy megy-e felszolgálni.Ilyenkor szerdán reggel 8-tól délelőtt 10-11-ig van, csütörtökön meg hajnali fél 6-tól délelőtt 10-ig.Szerencsésnek mondhatom magam, mert sokat van itthon és segít is mindenben.
2010. okt. 23. 20:49
 24/28 anonim ***** válasza:

13.54-es vagyok.

Változott a helyzet, nem jön haza ma éjjel sem, talán csak kedd környékén. Náluk sajnos ez így működik, egyik percről a másikra változhat a helyzet.

Nagyon irigylem azokat az anyukákat, akiknek a párjuk/férjük fix időbeosztásban dolgozik. És még ha ráadásul jól is keres!

2010. okt. 23. 22:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Az én férjem minden hétköznap reggel 7 órakor indul munkába és este 6-ra ér haza. Hétvége, ünnepnapok szabadok. Most látom csak, milyen szerencsés vagyok, hogy vacsora után szinte teljesen "átveszi" tőlem a 2 éves kisfiúnkat. Együtt is fürdenek minden este. Egyébként is sokat segít, és tervezhetünk közös programokat is:)
2010. okt. 23. 22:50
 26/28 A kérdező kommentje:
20:28 mennyire vagytok önellátók? És szülés után is bírni fogod? ügyesek vagytok! irigyellek :)
2010. okt. 23. 23:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Szia! Az én férjem két műszakban dolgozik, egyik héten reggel 5-14.00-ig,másik héten 17:00-hajnal 3ig dolgozik, reggel 9-10 ig szokottt aludni, úgyhogy jó,mert sokat van itthon napközben, ráadásul nagyon imádja a lányunkat,sokat játszik vele, addig én tudom csinálni a dolgomat.De a házimunkában is szokott segíteni.
2010. okt. 24. 12:44
 28/28 anonim ***** válasza:

20:28as vagyok remélem így maradhat a baba után is,bár nem hiszem,hogy tgyás után itthon maradnék,mert kb fél éves lenne a oici,amikor indul egy tanfolyam,amiből lesz a következő munkahelyem.Eleve így beszéltük meg a párommal,mert nagyon szeretném már a köv.munkahelyet gyerekkorom óta.

Egyébként most költöztünk tanyára,júliusban,szóval nem nagyon vagyunk önellátók.Csak a villanyért fizetünk,havi 7ezer körül meg a tv előfizetés vagy,1200/hó.Ennyi a rezsi.Ezért élünk jobban!Fűteni kandallóval fűtünk,víz házi vízművel van(villanyos) meleg víz meg villanybojlerral.Gáz a kapunál,de nem vezetjük be,mert felesleges.Főzni is palackossal főzünk. köszi kérdésed! :-)

2010. okt. 24. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!