Hétköznap mikor ér haza a férjed/párod?
Az enyém itthon volt szülésnél,majd 1 hónap múlva jön újra:( választhatott vagy elfogadja a cég külföldi "kiküldetését" vagy kirúgják.
Addig tök 1-dül vagyok, a 3 hetessel,3évessel,kamasszal....amit nehezít a 20 cm vágásom.
Most soha, ugyanis kulfoldon dolgozik, egy honapja nem lattuk, meg ket honapig nem fogjuk, akkor is csak azert, mert en megyek latogatni a ket gyerekkel (22 es 8 honaposak).
Egyebkent korabban igy alakult:
kulfoldon eltunk, ket munkaja volt, hettol dolgozott egyig hetkoznap, vagy max 3ra otthon volt, kiveve a pentek, akkor is hazaert 2re, de 4-5 korul ment a masik helyre, a ketto kozott evett, aludt, kavezott, zuhanyzott es indult, ejszaka, hajnalban ert haza. Szombaton vasarnap is volt ez az esti-ejszakai munka.
Azt hittem, hogy ez rossz es keveset van velunk, hazakoltoztunk Magyarorszagra, talalt viszonylag jol fizeto munkat, orultunk, hogy csak egy helyen fog dolgozni es sokat lesz velunk.
Hat nem igy lett. Napi ket ora volt a be- es hazajaras, igy reggel hatkor indult, este vagy hatra, vagy 9re ert haza minden hetkoznap, a gyerekeket csak alvo allapotban latta, vagy max a nagyobbikat letudta furdetni es ennyi. Ezen kivul minden masodik heten ejszakai es hetvegi telefonos ugyeletben volt, azaz allando jelleggel a fulen volt a telefon, ejszaka is tobbszor ebresztettek ot (es engem, meg az alvo gyerekeket). A fizetesenek a harmadat meg a benzinre koltottuk a napi 90 km es a nem tul gazdasagos autonknak koszonhetoen.
Ezert ment vissza, mi is megyunk utana es szoritunk, hogy visszaalljon a regi rend.
Rajottem, hogy a kicsit is meg kell becsulni, mert az is tobb a semmitol.
"Orvendjunk,hogy van ahol dolgozniuk,mert abbol,h itthon segitenenek nekunk,abbol biza nem elnenk meg."
Végülis teljesen igazad van! Ez picit felvidított most. :)
Az én párom össze-vissza dolgozik. Elméletileg a munakidő beosztása úgy néz ki, hogy 10 nap meló-4 nap pihenő. Ha munka van, akkor napokig az országot járja, de többször előfordult, hogy pihenőnapon is dolgozott. Ez a hetünk így nézett/néz ki: hétfőn hajnali 2-kor elment, péntek hajnali 1-kor hazaért. Napközben itthon volt, ma hajnalban 3-kor ment, valamikor éjjel vagy hajnalban ér haza. Majd vasárnap napközben itthon és éjjel újból indul.
Gondolom mondani sem kell, hogy nem sok segítséget kapok tőle. De legalább van munkája, és nem is keres túl rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!