Miben változtatnád meg a férjed?
Semmiben sem változtatnám meg a páromat. Olyannak szeretem, amilyen. Amikor beleszerettem, akkor is ilyen volt.
Amiben viták voltak közöttünk, az a fociimádata volt. Utáltam, hogy mikor meccs volt a tv-ben, hozzá sem lehetett szólni, csak az létezett, eszeveszetten tudott szurkolni. Egészen addig, míg el nem kísértem egy meccsre. Azóta már alig várom, hogy mehessünk együtt.
Viták pedig mindenhol vannak, de attól nem szeretném megváltoztatni, mert a problémákat együtt kell megoldani.
Megváltoztatni nem akarom páromat (nem fárjem, csal együtt vagyunk 2 évtizede), de vannak dolgai, amik az agyamra mennek:
szétpakolás, kisebb fokú rendetlenség, viszont rettentően optimista:-)))
előz
az viszont kimondottan szeretem ,hogy utálja a focit!
csak pár apróság
a túl nagy egóját törném le kicsit
utálom h ha igazam van akkor mindig megbántódik és megsértődik persze pár nap hét múlva bocsánatot kér és belátja igazam volt de akkor is utálom ezt benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!