Hétköznap mikor ér haza a férjed/párod?
Figyelt kérdés
Nem lenne jobb, ha hamarabb hazaérne és többet segítene a baba körüL?2010. okt. 22. 22:39
1/28 anonim válasza:
de jobb lenne, persze. De hát ez van. este fél 10 körül. Ha egyáltalán hazajön és nem éjszakás. (orvos).
2/28 anonim válasza:
ui: persze ünnep és hétvége is kilőve.
3/28 anonim válasza:
változó, de mostanában általában már akkor, ha már fürdetek, vagy már le van fektetve a pici. Tehát 9 óra körül.Sokat panaszkodok, pedig tudom, hogy nekünk az a jó, ha ő későig dolgozik. Vállalkozó, szóval ha nincs munka, nincs pénz.
4/28 A kérdező kommentje:
Bah... nem rossz. :( Az enyém 8 körül épp a fürdés közepén. (ma nem, mert a haverjaival buliznak :( )
2010. okt. 22. 22:43
5/28 anonim válasza:
nekem sajnos elmegy reggel 9.30-kor és hajnal 1 után ér haza, felszolgáló. Rossz így nagyon. Úgy dolgozik, hogy egyik héten 3 szabad napja van, a másik héten meg 4, de sokszor behívják, ha sok a meló és nem bírják.
6/28 anonim válasza:
Enyém fél 4 körül már itthon van mindig. Igaz, reggel 6-kor megy el itthonról. De ennek "hátülütője", hogy keveset is keres. :( (állami cég). De legalább itthon van és segít is :)
7/28 anonim válasza:
Akkor az orvos munkabeosztása hasonló az étteremvezetőhöz. Ma egy körül érkezik:( amikor ünnep van és màsok pihennek, ő akkor dolgozik igazàn, tehàt se hètvége, se ünnepek... Ha itthon van, viszont mindenben segit.
8/28 anonim válasza:
:-) első vagyok. Igy nézett ki a hetünk: hétfő reggel elment kedd este jött haza. Szerdán reggel 7-fél 9ig. Csütörötkön: reggel 7-fél 10 ig. Ma reggel elment és csak holnap reggel jön haza. Holnap alszik. Vasárnap szabad. Hétfőn 24 órában nincs itthon.:-) Már megszoktam. Bár januárban jön a kistesó ugyhogy a gatyát felköthetem:-D
9/28 A kérdező kommentje:
Látom, akkor nem vagyok egyedül. És abban sem, hogy ilyenkor még nem ért haza a férjem.
2010. okt. 22. 22:57
10/28 anonim válasza:
Hétköznap hivatalosan 6-kor haza kéne érjen, de mindig túlórázik mert sosincsenek elegen az osztályon.De esti fürdetésre (8 óra ) hazaér. Hétvégénk az úgy konkrétan nincs, akkor szinte mindig ügyel. Ünnepnapok úgyszintén nincsenek, karácsonyról álmodni se merek hogy szenteste itthon lesz...
Szintén orvos.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!