Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok magán gyermekszemé...

Ajánlanátok magán gyermekszemészt, aki úgy is fogad, ha a gyerek retteg attól, hogy valami a szemébe megy?

Figyelt kérdés

Eddig egyszer jött össze a pupillatágítás, akkor le kellett fogni 7 évesen. Más sem mehet a szemébe, víz sem, fél tőle nagyon, azt sem szereti, ha valami túl közel kerül a szeméhez. Már gyenge a szemüvege, nem lát vele, megint menni kell, és az állami eleve fél év, plusz nem is voltak szerintem alaposak, mert kb 10 percet voltunk bent és hát elég mérgesek voltak, mert nem hagyta a cseppentést a gyerekem..

Észérvekkel nem lehet meggyőzni, tudja, hogy kell, de nem meri, az otthoni tréningezés sem segített, illetve már tudja, hogy kicsit "szúr" az orvosi szemcsepp, nem olyan, mint a visine.. Bpn belül érdekelne.

jan. 9. 03:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Értem, azt hittem valami drasztikusabb :)
jan. 9. 16:49
 22/24 A kérdező kommentje:

Végül a nonplusultrában voltunk, a gyerekem nagyon jól viselte a múltkorihoz képest. Itt nem úgy csinálják, mint a kórházban, hogy lefogják, kifeszítik a szemét és közelről a közepèbe cseppentenek, hanem csukott szemmel magától a szemzugba, majd pislogásnál szétterjed. Láttuk más gyereknek is, ők is szenvedtek vele. Én nem hagynám pupillatágítás nélkül, az nem alapos, főleg nem gyereknél. Iszonyú olcsó ès emberséges volt a vizsgálat, 3 óràt ültünk ott 35 ezerèrt. Nagyon alaposak voltak. A gyerekem szeme majdnem 4es, és 2dioptriát romlott egy èv alatt, cilindert is kapott az egyik szeméte és romlásgátló(lassító) lencsét. Azt se tudtam, hogy van ilyen, a jóhírű kórhàzban nem mondták az alatt az 5 perc alatt.. nagyon mérges vagyok az egészségügyre, egy szr, meg kell fizetni a minőséget, fene se gondolta volna hogy kórházban is ennyire rossz a helyzet. Olyan vizsgàlatokat csináltak, amiket nem csináltak a kórházban(zöld-piros tábla). Végig jófejek voltak, mosolyogtak és nem szidtàk a gyerekem, amiért nem bírja ki hang nélkül a cseppentést ès félt tőle.

A doki és a vizsgálók is magyaráztak nekem is, a gyereknek is, a kérdéseire is kapott választ. Aki teheti menjen hozzájuk, ilyen elégedett még az életben nem voltam. Egyedül a romláslassító lencse drága, de egy év alatt a gyerekem a kicsit homályosból félig vak lett(30centis betűket nem talált el), elsőre is kifizettem volna ezt az összeget, ha tudom, hogy van ilyen.

Olyan nagyon mérges vagyok. Nem gondoltam, hogy nem lehet ebben sem bízni, és mindennek utána kell járni, nulla háttértudással. Illetve azt is mondták, hogy távollátó lencsét gyereknek nem jó állandóra hordania, főleg ha annyit olvas, mint az enyém, elég, ha akkor használja, amikor kell….

Ha lehetne lepontoznám az egész klinikát, de tudom, hogy ott is túlterheltek, nincs pénz és nincs kapacitás és a gyerekem félelme meg már a sokadik púp volt a hátukon.

Szr ez az ország, szr az egészségügy. Mikor leszedték a karján a szemölcseit, 5 évvel később is megvan a heg, le merném fogadni, hogy erre is lett volna drágább hatásos hegmentes kezelés, ha akkor kiművelem magam szemölcsökből.

jan. 19. 09:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kérdező, de neked újdonság, hogy az állami és a magán ellátás össze sem hasonlítható? Soha, megsem próbáltam állami szemészetre vinni a gyerekemet, én is csak jogsi miatt megyek max. Más ügyben is inkább a magánt választom, mert nincs idő várni 3 hónapot egy hülye vérvételre, ha baja van az embernek. Szóval igen, az állami eü sz*r, de ezt lehet tudni már jóideje. Én fiatal felnőttként már abban szocializálódtam itt Budapest környékén, hogyha gyors és hatékony megoldást akarok emberi bánásmóddal, akkor vélemények alapján magánellátásban keresgélek, akármennyibe is kerül. Mellesleg kihasználom hozzá az egészségpénztár adta lehetőségeket.
jan. 19. 10:08
 24/24 A kérdező kommentje:

Igen, újdonság, mert az ország egyik leggazdagabb településén élek és “méggazdagabb” terület kórháza tartozik hozzánk. Ezen kívül eddig egyszer kellett mennünk bőrgyógyászatra, egyébként háziorvoshoz járunk csak, ők viszont profik és rendesek.

Egyszer voltam pl magánnőgyógyásznál, semmiben sem tért el a körzetestől, csak hamarabbra kaptam időpontot.

jan. 19. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!