Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok magán gyermekszemé...

Ajánlanátok magán gyermekszemészt, aki úgy is fogad, ha a gyerek retteg attól, hogy valami a szemébe megy?

Figyelt kérdés

Eddig egyszer jött össze a pupillatágítás, akkor le kellett fogni 7 évesen. Más sem mehet a szemébe, víz sem, fél tőle nagyon, azt sem szereti, ha valami túl közel kerül a szeméhez. Már gyenge a szemüvege, nem lát vele, megint menni kell, és az állami eleve fél év, plusz nem is voltak szerintem alaposak, mert kb 10 percet voltunk bent és hát elég mérgesek voltak, mert nem hagyta a cseppentést a gyerekem..

Észérvekkel nem lehet meggyőzni, tudja, hogy kell, de nem meri, az otthoni tréningezés sem segített, illetve már tudja, hogy kicsit "szúr" az orvosi szemcsepp, nem olyan, mint a visine.. Bpn belül érdekelne.

jan. 9. 03:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Domsa Patrícia, 11. ker.ben rendel, azt nem tudom, higy mit kezd az ellenkezessel, de jól bemérte a dioptriat.
jan. 9. 07:40
 2/24 A kérdező kommentje:
Minden másban együttműködő gyerek, belenéz gépbe, szépen válaszolgat, lehet vizsgálni a szemét fénnyel, nyugodtan próbálgat lencséket, csak a cseppentéstől retteg, de attól nagyon. Köszi, ránézek.
jan. 9. 07:47
 3/24 anonim ***** válasza:
Bpn sajnos nem és nem leszek segítség,de ha az észérvek vagy az,hogy kedves, játékos vele nem megy,sajnos így is úgy is be kell adják valahogy. :( anélkül nem sokat ér a dolog. Bár más területen dolgozok és gyakorlat alatt voltam csak gyerekszemészeten, én nem láttam olyan gyereket, aki hagyta volna vagy jól tűrte volna. Pedig volt akinél előtte 15 percig próbáltuk rávezetni. Őszintén? Én se szeretem felnőttként,ahogy a vérvételt sem. Ezek muszáj kategória.:(
jan. 9. 07:49
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Dr. Sényi Katalin ( Naphegy optikaban van magánrendelése). A legjobb, legelismertebb gyerek szemész. Hívd fel őket és jelezd is előre a problémát.
jan. 9. 07:53
 5/24 A kérdező kommentje:
A nagyobbakat is le kell fogni? Mikor voltunk ellenszenvesen viselkedtek a 7 évessel, hogy már nagy, tudnia kéne, más is hagyja és utána is ennek megfelelően végezték a vizsgálatot, "neheztelve rá", gyorsan és ridegen. Én félek a tűtől néha elhúzom a kezem, de erőt veszek magamon, ha kell vérvétel. Felnőttként, gyerekként nekem is tartották a karom, hogy ne tudjam elhúzni.
jan. 9. 07:54
 6/24 anonim ***** válasza:
55%

Hány éves korig kell vizsgálat előtt csöppenteni?

Kisebb korában a lányomnak is cseppentett vizsgálat előtt a doktornő de 8 és 9 éves korában már biztos hogy nem.

jan. 9. 08:05
 7/24 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy felnőttnek is cseppentenek, legalábbis nekem van ilyen emlékképem 18+os koromból, bár az sztk.
jan. 9. 08:09
 8/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem a pupillatagitas okát, ahhoz, hogy bemerjek milyen szemüveg kell nem szükséges.
jan. 9. 08:11
 9/24 anonim ***** válasza:
30%

35 éves vagyok, 12 éves korom óta szemüveges de sosem cseppentettek pupilla tágítót.

A gyerekek 1 éves szemvizsgálatán kaptak, a nagyobb pedig olyan 5-6 éves koráig.

jan. 9. 08:13
 10/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szúr a pupilla-tágítás, csak persze zavaró, hogy vagy fél napig nem lát az ember rendesen utána. Legalábbis én is voltam már párszor meg a gyerekeim is. Van magán gyerekszemész a családunkban, de nem Budapest.
jan. 9. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!