Szülők, akiknek ADHD-s a gyerkőc, mennyire igaz, hogy csecsemőkorban sírósabbak voltak az átlagnál, esetleg rossz alvási szokások is kísérték sírva ébredéssel?
Figyelt kérdés
A babák nagy részére jellemzőek ezek tudom, ezért kifejezetten ADHD-s gyerekek szüleitől várom a válaszokat. Köszönöm!jan. 8. 11:24
1/4 anonim válasza:
Nálunk szenzoros és ételallergiás, nem AdHD, de ennél a két csoportnál is jellemző az extrém sírósság és a szar alvás.
2/4 babyboom567 válasza:
Egyáltalán nem volt sírós,sőt igazán nyugodt baba volt.
Volt olyan,hogy csendben nézelődött órákat is.Nincs összehasonlítási alapon az alvásra, volt,hogy kelt éjjel,de szerintem nem extrém sokat,normális mennyiségben.
3/4 anonim válasza:
A kötépső adhd-s, a kicsi adhd-s autista. Álom babák voltak. Ettek, aludtak. Mindhárom gyerekem ilyen beetetős baba volt. 3 hetesen már átaludták az éjszakát. Szerencsére az alvással most sincs gond, de mikor ébren vannak, pörögnek mint a búgócsiga...
4/4 anonim válasza:
Nekem is teljesen átlagos baba volt a kisfiam. Szinte sosem sírt ok nélkül és már 3 hónaposan magától elaludt. 6 hetesen éjszaka is már csak 2x kelt, 3 hónaposan azokat is elhagyta.
Olyan 1.5 évesen lett válogatós, kiscsoport végén lett durva a magatartása.
(Ezzel szemben a kistesó extrém sírós volt, még most is megébred éjszaka, pedig 3.5 éves. És nincs adhd-a utaló tünete.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!