Meddig normális a gyerekkel aludni?
30,a kérdező nem irigy,csak furcsa neki,hogy egy kis tini az apjával alszik.raadasul ő van kirakva az ágyból.
Nem hiszem,hogy ez irigység lenne.
Marha jó kifogás az,hogy elváltak a szülei,szegény gyerek,hiányzik az apja.
Akinek a szülők nem váltak el,de az apuka nincs otthon csak hétvégenként,vagy egy hónapban egyszer,azoknál is normális lenne hogy a gyerek apukaval alszik amikor otthon van?.nem hinném.
Jól nézne ki,ha kiraknak anyukát az ágyból azzal a címszóval,hogy mert ritkán látja apukát...ez a helyzet ugyanaz.
Öt egész napot van apuka nélkül a lány,nem olyan sok az,hogy azért kelljen vele aludni,mert hiányzik neki.
Teljesen igazad van, köszönöm.
Igen szerintem is ez lenne a normális ami a ti esetetekben volt. Erről nem beszéltünk, de tudom hogy ő is szeret a gyerekkel aludni. Akárhányszor szóltam neki hogy ez nem oké nekem, mindig a gyereket sajnálta ezért is enged neki, abszolút nem következetes apa. Szerintem attól is fél, hogy mivel nem szeret egyedül aludni a gyerek és mi nem engedjük meg neki hogy velünk aludjon, akkor nem akar majd jönni hozzánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!