Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Meddig normális a gyerekkel...

Meddig normális a gyerekkel aludni?

Figyelt kérdés
Párom lánya 12 éves, hétvégente van nálunk de még mindig az apjával alszik. Szerintem ezt már lassan elkéne hagyni, de akárhányszor szóba hozom mindig az a válasz hogy pár napot van itt, had aludjon vele.
jan. 1. 19:31
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
63%
30as a pasi lánya meg tini, meddig akar az apjával aludni, 20 éves koráig? Amúgy meg ha annyira "fél", akkor tegyetek be egy vendégátyat neki a ti szobátokba és meg van oldva a dolog
jan. 2. 08:28
 32/51 anonim ***** válasza:
76%

30,a kérdező nem irigy,csak furcsa neki,hogy egy kis tini az apjával alszik.raadasul ő van kirakva az ágyból.

Nem hiszem,hogy ez irigység lenne.

Marha jó kifogás az,hogy elváltak a szülei,szegény gyerek,hiányzik az apja.

Akinek a szülők nem váltak el,de az apuka nincs otthon csak hétvégenként,vagy egy hónapban egyszer,azoknál is normális lenne hogy a gyerek apukaval alszik amikor otthon van?.nem hinném.

Jól nézne ki,ha kiraknak anyukát az ágyból azzal a címszóval,hogy mert ritkán látja apukát...ez a helyzet ugyanaz.

Öt egész napot van apuka nélkül a lány,nem olyan sok az,hogy azért kelljen vele aludni,mert hiányzik neki.

jan. 2. 08:44
 33/51 A kérdező kommentje:
30as. Nem irigy vagyok, de úgy gondolod hogy ha kirakják az ágyból a feleséget ahol házas életet él a férjével az normális? És ha veszünk is ágyat hogy ne a kanapén aludjak a helyzeten nem változtat.
jan. 2. 08:50
 34/51 anonim ***** válasza:
68%
33as nem neked vegyetek ágyat hanem a gyereknek. Te amúgy miért tűrőd el ezt a megalázást? Egyértelmű, hogy nem normális dolog, de mégis fogod és elvonulsz a kanapéra. Én egy az egyben mikor ott a gyerek megmondanám neki, hogy kislányom, vagy köztünk alszol vagy külön, el lehet dönteni
jan. 2. 08:53
 35/51 A kérdező kommentje:
Arról meg nem is beszélve, hogy jóhogynem ezeken a napokon menjek el otthonról mert átjön a gyerek. Feleségként úgy gondolom én is a család tagja vagyok, nem egy játékbaba amit félrepakolnak ha nem kell
jan. 2. 08:54
 36/51 A kérdező kommentje:
Mert képes lenne. És annak az lenne a vége, hogy apukának kényelmetlen lenne, átmenne a kanapéra. És akkor én aludnék a gyerekkel onnantól kezdve amit megintcsak nem szeretnék
jan. 2. 08:58
 37/51 anonim ***** válasza:
100%
36os akkor szépen előre tisztázd a pároddal mielőtt megy a gyerek, hogy erre találjatok valami megoldást, mert te nem fogsz a kanapén aludni. Az a baj ha mindenbe így beletörődsz lesznek még nagyobb problémáid is ezzel a kapcsolattal. Tudom milyen ez, én is voltam a helyedben, muszáj az elején tisztázni a pozíciódat, különben te leszel az elnyomott fél. Képzeld el a gyerek az anyjával miket röhöghet azon, hogy téged száműznek a kanapéra. Egyébként a férjednél is vannak bajok, pl nálunk mikor zavaró lett hogy velünk alszik a gyerek én felvetettem hogy alszok külön és a férjem mondta, hogy szó sem lehet róla, akkor a gyereknek beteszünk egy kanapét
jan. 2. 09:06
 38/51 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, köszönöm.

Igen szerintem is ez lenne a normális ami a ti esetetekben volt. Erről nem beszéltünk, de tudom hogy ő is szeret a gyerekkel aludni. Akárhányszor szóltam neki hogy ez nem oké nekem, mindig a gyereket sajnálta ezért is enged neki, abszolút nem következetes apa. Szerintem attól is fél, hogy mivel nem szeret egyedül aludni a gyerek és mi nem engedjük meg neki hogy velünk aludjon, akkor nem akar majd jönni hozzánk.

jan. 2. 09:38
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
38 ez tipikus elvált apa szindróma, hogy semmivel nem akar ellenkezni a gyerekkel, mert akkor majd nem akar menni láthatásra... Szerintem neked kell beszélni a fejével, hogy ő a gyerek apja, attól, hogy szabályokat állít fel nem fogja kevésbé szeretni, sőt talán még tisztelni is fogja. Nem szabad éreztetni egy gyerekkel, hogy a szülő zsarolható, mert akkor vissza fog élni ezzel. Most gondolj bele, 14-15 évesen ha majd új IPhone kell neki félévente, pénzt kér bulira, elkezd cigizni, apuka mindenben támogatja, csak hogy ne veszítse el a pici lányát? Ez így nem normális felállás.
jan. 2. 09:44
 40/51 anonim ***** válasza:
100%
Feleség vagy? Tehát nem pár hónapos a kapcsolat, hanem hosszabb ideje tart és te simán elturod ezt? Már az első alkalommal szólni kellett volna és nem engedni
jan. 2. 12:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!