Mikor hagytátok el a babakocsit? Mikor tudtatok normálisan sétálni a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Lassan 15 hónapos a kisfiam. Szeretnék vele babakocsi nélkül sétálni, de nem lehet a kezét megfogni. Utálja, kitépi a kezemből az övét. Ezen kívül minden nyitott ajtón bemenne, pl bolt, gyógyszertár stb. Ha húzom el onnan, nem akar jönni, arrébb viszem, de csak vissza és visszafordul. Mikor lesz ez kicsit jobb?2021. máj. 31. 10:01
1/14 anonim válasza:
Sétálni parkban szoktunk, nem ott ahol a bolt és a gyógyszertár méterenként váltja egymást nyitott ajtóval (pl: plaza).
2/14 anonim válasza:
Fiam 2 éves, de nem változott ez még sajnos.
Ha dolgom van akkor nem sétálgat,de én ilyen helyekre nem viszem az utcánkban, játszón parkban sétálunk kb amióta tud sétálni kismotor vagy futóbicajjal jön babakocsit nem használtunk csak boltban amióta tud menni.
3/14 anonim válasza:
2 éves korában jutottunk el először egy közeli boltba és haza gyalog.
4/14 A kérdező kommentje:
Járunk parkba meg játszótérre is. Ott minden szemetet megtalál sajnos, még mindig mindent a szájába vesz/venne. Kismotort még most tanulja, egyelőre csak bent a lakásban, még gyakorolnia kell. Futóbiciklit megpróbálom esetleg. Jó lenne már elhagyni a babakocsit legalább a séták alkalmával.
2021. máj. 31. 11:25
5/14 anonim válasza:
15 hónapos a lányom. Kis falusi utcákban, réten, mezőn, parkban simán babakocsi nélkül sétálunk. Városban még nem merném, de arra nem is járunk.
6/14 anonim válasza:
Ez engem is érdekel.
A nagyobb lányommal már 1 évesen nem babakocsiztunk. Urálta, és szépen sétált velem
7/14 anonim válasza:
Bocsi elküldtem.
Az ikrek most 14 hósak.
A fiam jézenfogva szépen sétál. Viszont a kislányom uganyan ez a tépi ki a kezét, lehet csak menni amerre ő akar stb.
Így nagyon macerás a nagyért oviba menni 😩
A fiamat is emiatt babakocsiztatnom kell, pedig szívesen sétálna
8/14 anonim válasza:
A lányom kétéves, még mindig ezt csinálja. Mondjuk ő 18 hamarosan kezdett el járni. Viszont a babakocsit már decemberben elhagytuk, mert januárban született meg a kistesó, neki kellett. Vettünk testvér fellépőt, de nem szereti. Boltba nem megyek vele, vagy párom vásárol be, vagy én, ő meg otthon van a gyerekekkel. Parkokban, játszótéren sétálunk vele. Jó lenne, ha már lehetne "rendesen" sétálni vele, de nem tudom, mikor "érik meg rá".
9/14 anonim válasza:
Másfél évesen lehetett vele kocsi nélkül sétálni.A legnagyobb kör ennyi idősen kb 1.5-2km volt.De baromi hosszú idő alatt:D És ahogy írtad is ,kitépte a kezét, másfele akart menni.De amúgy be szoktam vállalni a boltot vele így is csak mondjuk egy két szivatósabb kör után rájöttem, hogy érdemes vinnem a kocsit, mert úgy ha nagyon nem bírt magával beletettem és kénytelen volt abban utazni.:D
10/14 anonim válasza:
Ja és kb 2 éves korától már elhagytuk a kocsit vagy csak akkor vittem mikor tudtam, hogy nehezebb dolgokat is veszek ,azokat szoktam betenni a kocsiba, a gyerek meg sétált szépen velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!