Mikor hagytátok el a babakocsit? Mikor tudtatok normálisan sétálni a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Lassan 15 hónapos a kisfiam. Szeretnék vele babakocsi nélkül sétálni, de nem lehet a kezét megfogni. Utálja, kitépi a kezemből az övét. Ezen kívül minden nyitott ajtón bemenne, pl bolt, gyógyszertár stb. Ha húzom el onnan, nem akar jönni, arrébb viszem, de csak vissza és visszafordul. Mikor lesz ez kicsit jobb?2021. máj. 31. 10:01
11/14 anonim válasza:
Miért lenne jó elhagyni a babakocsit, amikor azért van hogy megkönnyítse a dolgokat?
2 éves múlt a kisebb, de örömmel tologatom. Ettől függetlenül épp eleget sétál, szaladgál, nagyon aktív, le se lehet lőni. Meg fog tanulni így is szépen jönni mellettem. Nagyobbik gyerekkel hamar eltettuk, szépen jött is kézen fogva, mégis egy csomó helyzetben szívás volt és csak magamnak ártottam vele, nyugodtan várhattunk volna 3 éves koráig. Az ovi miatt az egyébként is vízválasztó.
12/14 anonim válasza:
A lányomnak még 3 évesen is kellett volna a babakocsi, ha rajta múlik. Lusta volt, nem szeretett gyalogolni. A fiam 1,5 éves kora óta nem ült a babakocsiban.
13/14 anonim válasza:
Másfél éves korától. Az én lányom is próbálta kitépni a kezét, majdnem meg is harapott, mert nem arra mentünk, amerre ő akarta. De hát én vagyok az anyja, ha azt mondtam, most kézen fogva sétálunk, akkor még az atyaúristen sem tépte volna ki a kezét az enyémből, nemhogy ő. Ha tetszett neki, ha nem, sokat sétáltunk így, másfél évesen már boltba, postára mentünk kéz a kézben. Persze sokat bóklászott csak úgy, mikor nem mentünk sehova, de azon voltam, hogy mihamarabb kiiktassuk a babakocsit, mert sokszor nem fértünk el vele.
14/14 anonim válasza:
1,5 évesen még nem tud sokat jönni, a közeli játszótérig szoktunk csak próbálkozni, de akkor is nàlam van a csatos hordozó, vissza abban hozom. Nekem egyszerűbb a babakocsi, lehet bele pakolni, nem kell cipekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!