Meddig normális a gyerekkel aludni?
Figyelt kérdés
Párom lánya 12 éves, hétvégente van nálunk de még mindig az apjával alszik. Szerintem ezt már lassan elkéne hagyni, de akárhányszor szóba hozom mindig az a válasz hogy pár napot van itt, had aludjon vele.jan. 1. 19:31
21/51 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nekem ez nem oké, mindig én költözök, plusz 12 évesen már ne apucival aludjon. Összeveszett velem, mert hogy nem bírok ki pár napot és most mit csináljon ha a gyerek vele akar aludni mert fél egyedül. Én nem értem a mai gyereknevelést komolyan. Mikor én voltam ennyi idős már külön szobám volt ahonnan nem tudtak kirobbantani sem. Egyedül jártam-keltem suliba, boltba stb. Önállótlan burokgyereket nevel a legtöbb szülő.
jan. 1. 21:10
23/51 anonim válasza:
Pont ez a célja,hogy veszekedjetek egymással.
24/51 anonim válasza:
En egyutt elek a lanyommal 12 eves megis van h havi 1-2x bekereckedik hozzam.
Nem gondolnam h gond lenne ha neki kenyelmetlen lesz akkor ugysem jon tobbet. Nalam meg a nagyagyban siman elfer.
Ha havi 1-2 ejszakarol van szo plane h kulon elo szulo en hagynam. 12 evesen meg nagyon gyerekek es kicsik hiaba jatszak a magylanyt baromira nem azok meg. Max 1-2 ev es magatol le fog szokni rola.
25/51 anonim válasza:
Akkor mondd meg szépen, hogy te maradsz a helyeden, ha ott akar aludni a lánya is akkor nyomorogtok 3asban
26/51 anonim válasza:
Én anyuval aludtam, közel 14 éves koromig, nem tudom meddig aludtam volna vele, mert eddig élt.
27/51 anonim válasza:
Jani, Kati a lányod 12 éves, nem csecsemő. Tud egyedül is aludni. Nem normális hogy vele alszol és elvarod, hogy én a kanapén aludjak. Mától vagy Kati alszik a kanapén, vagy csomagolsz és költözöl.
Ennyi.
28/51 anonim válasza:
Én amúgy az alap szitut sem tudom elképzelni. A pasi összeköltözik egy nővel és az első láthatás alkalmával közli, hogy drágám akkor ma te a kanapén alszol? És erre mit mondtál? Hogy oké?
29/51 babyboom567 válasza:
Mondjuk,én ezt nem értem, hogy miért nincs egy plusz normális ágyatok,hogy neked vagy a lánynak a kanapén kell aludni?
30/51 babyboom567 válasza:
De te egy felnőtt nő vagy, miért nem tudsz külön aludni?Miért kell ráfüggeni ennyire a pasira?Miért nem csinálsz programot magadnak a láthatásos napokon?Állítólag önállóra neveltek a szüleid,de felnőtt létedre irigy vagy a pasas SAJÁT gyerekére.Találd fel magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!