Másfél évessel hogy telik nálatok a szilveszter?
"Csak azért, mert gyerek van, nem kell a szülőknek is este 8kor fellőni a pitsit."
Ja, és ezt a gyerekek is tudják? :D Az enyém 1,5 éves korában még 2-3 alkalommal felkelt éjszaka és reggel 6-kor ébredt. Most lassan 3 évesen végigalussza az éjszakát, de ugyanúgy 6-kor kel, és a kistesója ébred 2-3 alkalommal így 7 hónaposan.
Szóval de, punnyadok, mert nem akarok hulla lenni holnap és nem hiszem, hogy ezzel gond van. Mindjárt megyek is aludni 🤣
Voltunk a belvárosban a 15 hónapos fiammal, elcsíptünk pár tüzijátékot, volt nyüzsi, dudaszó, ahogy azt kell.
Kb. 1 órával később vacsizott így, de mivel sokat ült a kocsiban, ezért nem is fáradt el annyira, szóval így is volt praktikus.
9-10 között elaludt, innentől kb. ugyanolyan az este, mint mindig, kivéve, hogy éjfélkor bontunk egy pezsgőt.
A gyerkőc szinte minden éjjel jól alszik, nem egy ébredős fajta, most sem zavarja eddig a robaj, én meg sosem fekszem le amúgy sem éjfél előtt, mert ilyenkor van egy kis énidőm.
Hozzánk vendégek jöttek, házibuli volt. A gyerekek (nekem 1.5 és 4 évesek, de volt még egy 2 és egy 3 éves is) elvoltak. Táncolgattak, játszottak majdnem 11ig.
Elaludtak, mi iszogattunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk. Éjfélkor koccintottunk.
1kor mentek haza a vendégek (itt is aludhattak volna, csak nem akartak). Utána férjemmel szexeltünk egy nagyot, hogy jól induljon az új év. 2 fele elaludtunk. Én keltem a lányunkhoz 4kor, férjem 6kor, visszaaltattuk. Fél8kor kelt végleg, azota fenn vagyunk.
Jó buli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!