Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél évessel hogy telik...

Másfél évessel hogy telik nálatok a szilveszter?

Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 17:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%

"Csak azért, mert gyerek van, nem kell a szülőknek is este 8kor fellőni a pitsit."

Ja, és ezt a gyerekek is tudják? :D Az enyém 1,5 éves korában még 2-3 alkalommal felkelt éjszaka és reggel 6-kor ébredt. Most lassan 3 évesen végigalussza az éjszakát, de ugyanúgy 6-kor kel, és a kistesója ébred 2-3 alkalommal így 7 hónaposan.

Szóval de, punnyadok, mert nem akarok hulla lenni holnap és nem hiszem, hogy ezzel gond van. Mindjárt megyek is aludni 🤣

2023. dec. 31. 21:29
 22/27 anonim ***** válasza:
79%
Alszunk.
2023. dec. 31. 21:52
 23/27 anonim ***** válasza:
55%
Baráti házaspár jött át hozzánk, itt laknak az utcában. Egyidősek a gyerekek. Játszottak, beszélgettünk, zenét hallgattunk, kicsit táncoltak is. Aztán ők hazamentek, és mi is letettük a gyereket. Mondjuk nem akkor, amikor szokott aludni, azért kicsit később. De jól bírta, jól elvolt, nem volt semmi gond. Éjszaka meg úgyis rettenetesen alszik mindig, szóval én így is, úgy is éjszakázom. 😅
2023. dec. 31. 23:18
 24/27 anonim ***** válasza:
71%
A fiam már réges rég alszik,most mondtam a férjemnek gyerünk mi is.Iszonyatosan fáradt vagyok,meg fél órát éjfélig nem bírok ki.😆😆
2023. dec. 31. 23:29
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

Voltunk a belvárosban a 15 hónapos fiammal, elcsíptünk pár tüzijátékot, volt nyüzsi, dudaszó, ahogy azt kell.

Kb. 1 órával később vacsizott így, de mivel sokat ült a kocsiban, ezért nem is fáradt el annyira, szóval így is volt praktikus.

9-10 között elaludt, innentől kb. ugyanolyan az este, mint mindig, kivéve, hogy éjfélkor bontunk egy pezsgőt.

A gyerkőc szinte minden éjjel jól alszik, nem egy ébredős fajta, most sem zavarja eddig a robaj, én meg sosem fekszem le amúgy sem éjfél előtt, mert ilyenkor van egy kis énidőm.

2023. dec. 31. 23:42
 26/27 anonim ***** válasza:
55%
Szokásos nap,aztán nem tudott a tűzijáték miatt elaludni a 2 éves ezért kimentunk megnezni,most aludt el,de ki tudja még durrogtatnak. Kicsit pihizek aztán alvás.
2024. jan. 1. 02:04
 27/27 anonim ***** válasza:
50%

Hozzánk vendégek jöttek, házibuli volt. A gyerekek (nekem 1.5 és 4 évesek, de volt még egy 2 és egy 3 éves is) elvoltak. Táncolgattak, játszottak majdnem 11ig.

Elaludtak, mi iszogattunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk. Éjfélkor koccintottunk.

1kor mentek haza a vendégek (itt is aludhattak volna, csak nem akartak). Utána férjemmel szexeltünk egy nagyot, hogy jól induljon az új év. 2 fele elaludtunk. Én keltem a lányunkhoz 4kor, férjem 6kor, visszaaltattuk. Fél8kor kelt végleg, azota fenn vagyunk.

Jó buli volt.

2024. jan. 1. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!