Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél évessel hogy telik...

Másfél évessel hogy telik nálatok a szilveszter?

Figyelt kérdés
2023. dec. 31. 17:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%
A barátnőmék hozták magukkal a másfél éves gyereküket hozzánk, nyolc felnőtt közé. Van külön szoba, ahol alhat a kicsi, tavaly (fél éves korában) is így volt. Lerakják majd alvásidőben és időnként ránéznek.
2023. dec. 31. 17:44
 12/27 anonim ***** válasza:
75%

Nem neveznem punnyadasnak azt, ha valaki tartja a napi rutint a gyerekkel, mert nincs mas valasztasa, kulonben vilagvege van.

Nalunk pl az 1 evesem atlagosan 7-kor mar alszik. Igy en nagyon szivesen nem punnyadnek itthon, de vendegeket estere emiatt nem hivunk, elmenni meg nem tudunk ertelmeszeruen a ferjemmel sehova, mert egyedul nem hagyhatjuk :D

De mi majd tarsasozni fogunk es megiszunk szerintem 1-2 pohar bort. A gyerek meg remelhetoleg nem kel fel a tuzijatekra 🤞🏻

2023. dec. 31. 18:21
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

20 hónapos fiam aludni fog,nyugodt helyen élünk,nincs egy darab petárda a környéken,sem tűzijáték.

Sógornőmek jönnek nemsokára,de nem szilveszterezni,csak úgy jönnek,de nem maradnak másfél óránál tovább.

Nem hinném,hogy punnyadok azért mert lerakom a gyerekemet aludni

Én megpróbálok fel lenni éjfélig,ha nem sikerül hat istenem,ez van.

2023. dec. 31. 18:30
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem punnyadás,ha valaki alapjáraton sem vágyna el. Sosem voltam például bulizós,párszor voltam életem során,de azt sem szerettem. Barátokkal összeülős esték jók voltak,de nálunk nagyon szétment a csapat,volt aki kiköltözött gyerekkel külföldre vagy messzebb vagyunk. A fél családon most ment át a hányás-hasmenés,úgyhogy ők is otthon pihennek.

Nekünk majd elalszik a lányunk,eszünk iszunk,filmezünk,ennyi. :) De mi gyerek előtt is többször itthon filmeztünk iszogattunk szilveszterkor,minthogy elmentünk volna hajnali 6-ig vedelni. :D

2023. dec. 31. 19:01
 15/27 anonim ***** válasza:
19%

Senki nem is a hajnalig vedelésről beszélt.

Csak azért, mert gyerek van, nem kell a szülőknek is este 8kor fellőni a pitsit.

Mi is egyébként barátokkal itthon szórakozunk. 2 kétévessel. Az enyemet pl most altatom és megyek vissza bulizni

2023. dec. 31. 19:05
 16/27 anonim ***** válasza:
77%
15# De ki írta,hogy este 8-kor alszanak? :D Mutasd már meg,kérlek. Én nem olvastam ilyet. Itt arra ment a szövegelés,hogy nem bulikázol,haverozol. Mintha kötelező volna mindenkinek,annak is akinek nincs erre igénye. Senki nem fordul be,mert gyereke van. De aki előtte se járt el 6-ig bulizni,gyerek után se fog. :) Bocsánat,de az amit írsz például nem nagy "buli". Én nem hívom át "bulizni" a hányós-fosós rokonaim. :D:D
2023. dec. 31. 19:10
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

Hat mondjuk egy olyan este utan, amikor 15x ebredt a kisfiam, en is fellovom magamnak a pizsit eleg koran. Mert hulla faradt vagyok.

Mondjuk most pont szerencsem van, az elmult 3 napban aludt ejszaka, igy jol is erzem magam, de ha epp szilveszterre esett volna egy szornyu ejszaka, hat aludnek en is koran :D

Es akkor mi van?

2023. dec. 31. 19:13
 18/27 anonim ***** válasza:
40%

"Csak azért, mert gyerek van, nem kell a szülőknek is este 8kor fellőni a pitsit."

Tiszta sor, de mi van azzal, aki gyerek nélkül is "fellőné", mert nem bulizós típus? Mi pl megyünk ki éjfélkor a közeli tóhoz, fellövünk pár rakétát, meg persze megnézzük a többi tűzijátékot, HA a 4 éves bírja addig. Ha nem, akkor csak a férjem megy a 8 éves fiunkkal. Őszintén, ennél nagyobb programra nekünk akkor se lenne igényünk, ha nem lenne gyerek, általában családdal és/vagy barátokkal szilvesztereztünk mielőtt megszülettek is, de nem hajnalig tartó üvöltő zenét meg IHB bulit kell elképzelni, csak beszélgetést, iszogatást. És akkor is volt, hogy éjfél után nem sokkal már aludtam. Sosem vágytam rá, hogy nyakamba vegyem a várost, más meg vágyik rá, nincs ezzel baj, mások vagyunk.

2023. dec. 31. 19:35
 19/27 anonim ***** válasza:
77%

10 éve mindig otthon vagyunk szilveszterkor.

Kisfiam már alszik(két éves)én fekszem mellette és nézem a tévét.de annyira fáradt vagyok,hogy valószínűleg fél óra és megyek én is aludni

Reggel nyolckor is új év lesz,nem kötelező éjfélig fel lennem.

2023. dec. 31. 21:02
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
30 vagyunk a párommal, várjuk az első babánkat, megvacsoráztunk, társasozunk, egy film és viszhall.Nem vágyunk semmi másra és senki másra.Ez a 2.szilveszterünk így, azelött mindig házibuliztunk.
2023. dec. 31. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!