Hogy oldjatok meg ilyenkor a vasarlast?
Online nagybevásárolunk, amiért el kell menni személyesen, azt megoldja hazafelé a férjem, vagy ha hazaért, akkor övé a gyerek és én megyek. Utálok vásárolni, gyerekkel méginkább és ha csak nagyon nem muszáj, ebbe a forgatagba nem vinném. Rengeteg a beteg gyerek és a felnőtt is, nekem nem hiányzik, hogy valamit benyaljon még pluszban karácsony előtt.
Ha muszáj, akkor viszont nincs mit tenni. Ültesd be a kocsiba és menjetek.
Egy jó részét én is online, bár ha ajándékokról van szó, akkor azzal elkéstél szerintem.
Most nekem is nagyon rosszul jött ki, a kisfiam lázas már napok óta, elváltam és egyedül nevelem. Apukám beteg, emiatt se vinni nem tudom hozzájuk, se megkérni, hogy hozzon ezt-azt. A hétvégén ugyanez volt már a helyzet.
Úgyhogy kollégák, szomszédok segítenek, de nagyon kellemetlen. Tudom, rossz megkérni másokat, de ha úgy van, muszáj.
Első 2 gyereket féltettem hogy jaj elkap valamit, az lett a vége hogy igazam lett az első dolgozós évemben 12 hónapból 4 et sikerült dolgozni, mert míg nem jártak bolcsi, ovi nem mentünk gyerekek közelébe.
Na a kicsi aki covid baba majdnem mert kb akkor volt 1 így nem lehetett talizni, na ő vele nem fostam kint az utca kövét szopogatta (zsák utca, nem egy belvárosi hely), nem féltettem ha jöttek uncsitesók nem tiltottamki takony korral.
Bölcsibe alig volt beteg, az ovi neccesebb volt meg a nyarunk, de szeptember óta 1x volt beteg.
Kell a gyerekeknek egy kis kosz, hogy az immunrendszere erősödjön, kutyát is szereztem azt is mondták az allergia ritkább olyan embereknél ahol van háziállat.
A levegő ami még sokat segít csak akkor nem voltunk kint ha lázas volt.
Vinném magammal, nagy ügy.
Most én is megvagyok fázva, elmegyek bevásárolok.
Gyerekkel ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!