Hogy oldjatok meg ilyenkor a vasarlast?
Ennyivel simán vinném magammal. Ráadásul kell neki a levegő, nem jó ha be van zárva hiába köhög és folyik az orra. Ráadásul írtad hogy jó kedvű...akkor mi akadályoz abban hogy vidd?
Sétáljatok közben egy jó nagyot
#12 Némi empátiát magadra erőltethetnél, itt te vagy, aki nem kultúremberként viselkedik. Szimpla kérdést tett fel a kérdező, miért kell egyből támadni?
Nagyobb városban élünk, itt vannak éjjel nappali üzletek, így a férjem szokta akár munka után is elintézni ilyenkor. Esetleg egy barátot nem tudsz megkérni a bevásárlásra? Ilyenkor mindenkinek nyűg szerintem az ilyesmi, de biztos van olyan, aki megérti, hogy beteg a gyerek. Illetve, amit mások is írtak, hogy megfázás esetén én is szoktam vinni magammal, segíteni is tud a friss levegő.
Bocsi 4#-es,de itt te vagy a marha. Az is elég gáz,hogy észre se veszed pedig még a pontjaidon is látszik. Már bocsánat,de ha műtöttek vagy éppen immunhiányos vagy,akkor egyértelmű,hogy nem mész szépen közösségbe,mivel TE vagy veszélyeztetett,nem pedig más. Ha elmész a boltba így vagy bárhova bizony nem kell taknyosnak lenni ahhoz,hogy bármit elkapj,mivel mondok neked valami nagyon újat...lappangási idő alatt is fertőz bárki még mielőtt bármi tünete volna. Téged a maszk se védene jelenleg. Valahol kis köhögéssel,orrfolyással,ami hetek óta tart még közösségbe is engednek. Hagyjuk már ezt a fosást de tényleg... annak idején a suliba lázasan,köhögve mentünk,20-ból 18-an köhögtünk hetekig,hiába maradtunk otthon az elején. Egyszer 4 hétig köhögtem szárazon...konkrétan akkor 4 hétig hiányozhattam volna,majd utána 2 hét múlva újra. Kicsit most már ez túl van tolva,de nagyon. 2 hete taknyos a gyereke! Semmi baja nem lesz senkinek,mert elmennek a boltig meg vissza. Az ismerőseim covidosan mentek boltba,konkrétan MIVEL NINCS KI ELMENJEN. Ja,rendeljenek...én pl. nem rendelek,én szeretem megnézni a saját szemeimmel mit akarok. Valakinek a férje például késő estig dolgozik,vagy szintén nem vele akarja elintézni,mikor este 9-kor hazaér például. Micsoda egy kiállhatatlan nőszemély lehetsz.
Kölyköd meg neked van szerintem,nem a kérdezőnek,aki full normális és feltett egy ártatlan kérdést. Szánalmas vagy.
Viszem
Csak akkor nem viszem ki őt a házból ha lázas.
4 az ugye nem zavar,hogy a bolti dolgozók belekohognek a kezükbe és úgy nyulkalnak a termékekhez?.
Vagy hogy a kasszában full taknyos pénztáros ül,és esetleg ratusszent a pénzre amit utána neked ad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!