Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan oldjátok meg a ruha...

Hogyan oldjátok meg a ruha vásárlást,próbálást?

Figyelt kérdés

Ketten mennénk a fiammal a plázába két éves.

Babakocsiba nem sokáig ül meg.

2021. júl. 9. 12:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Enyém sem ,de bekötöm és így járt :D Nem veszem ki mert elszalad,leszed mindent...szóval marad a hiszti hallgatása és a gyors vásárlás
2021. júl. 9. 12:48
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Így van. Beteszem és csokolom. Nekem is vannak igenyeim és az a heti pár óra amíg bele kell tenni az nem a világ vége.
2021. júl. 9. 12:58
 3/17 anonim ***** válasza:
70%
Nem próbálok ruhat, és gyors vagyok, a legfontosabbat intézem célirányosan. Akkor megyek amikor tuti nem lesz éhes, esetleg alszik is. Nem tomegbenmegyek h várni ne kelljen.
2021. júl. 9. 13:00
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Mielőtt jön az osanya szekció a nekem is vannak igenyeim = néha én is szeretnék elmenni a boltba (akár élelmiszer, akár ruházati vagy háztartási) mert amúgy általában a férjem vásárol de sosem azt a fajtát/márkát veszi amit én szeretnék, hanem ami neki megtetszik. Vagy olyan is van, hogy menni KELL. Pl elfogy valami ami KELL. Es akkor babakocsi van. Nem a seggemet vakaraszom órákig a plázában amíg vonyit a gyerek.. csak tisztázzuk.
2021. júl. 9. 13:00
 5/17 anonim ***** válasza:
82%
Az enyém bizonyos boltokat jobban bír, van amit nem. Egy kis Spart, egy távoli postát, dmet extra gyorsan igen, Plaza már határeset, ott túl sok az inger, pénzbedobós autó 5db is van és tudja is, hogy van. Plázát végszükségben jártam meg vele, de azoknak hiszti a vége
2021. júl. 9. 13:09
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem viszem magammal a gyereket. Amúgy meg rendelem a ruhákat. Ha nem jó, visszaküldöm.
2021. júl. 9. 13:10
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Két és fél évessel összesen kB. 3-4 ruhadarabot tudok felpróbálni, addig elbujkál a fülke függönye alatt. Mi már nem babakocsizunk.

Így csak akkor vásárolok vele együtt ruhát, ha valami nagyon kell. Mást könnyebb vele venni, szívesen járja a boltokat, csak a ruhapróbálásomat unja. Ha olyan a ruha, amit fülkén kívül is próbálhatok (pulcsi, dzseki), akkor úgy csinálom, ő addig elnézelődik.

Ha neki veszek ruhát, őrá nem próbálok fel szinte semmit, csak a cipőket.

2021. júl. 9. 13:17
 8/17 anonim ***** válasza:
29%
Nálunk 2 évesen sajnos már egyáltalán nem maradt meg babakocsiban. Én vagy rendeltem a ruhát vagy akkor mentem plázázni, ha valaki tudott a gyerekre vigyázni, de ha ez nem opció, akkor vittem magammal. Igyekeztem célirányosan megvenni amit szeretnék. Egyébként mindig mindenbe bevontam. Kértem, hogy segítsen fogni a vállfát,vigyük be a próbafülkébe, ott megvárt, ha nem jó, akkor együtt akasztottuk vissza, ha jó, akkor együtt fizettük ki. Nem leányálom így sem a vásárlás,de neki újdonság, szeret segíteni és így le tudtam kötni egy kis ideig.
2021. júl. 9. 13:19
 9/17 anonim ***** válasza:
70%
Vagy egyedül megyek, vagy rendelek. Gyerekkel esélytelen. De volt, amikor a másfél évessel mentem, be volt kötve a babakocsiba. Amióta megszületett a tesó, kizárt hogy két gyerekkel menjek.
2021. júl. 9. 13:21
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

2 eves a fiam, 1 éve nem ült babakocsiban 🤷‍♀️

Ha vele megyek csak, akkor nem próbálok. Nagyjából tudom a méretem ránézesre is, illetve tudom melyik fazon áll jobban, melyik kevesbé. Megveszem, elteszem a blokkot, ha nem jó, visszaviszem.

Vagy ami sűrűbb, hogy úgy megyek, hogy vagy az apjával, vagy barátnőmmel. Egy ruhavásarlás nem olyan program, amit ne lehetne mással összeegyeztetni

2021. júl. 9. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!