Hogyan oldjátok meg a ruha vásárlást,próbálást?
Figyelt kérdés
Ketten mennénk a fiammal a plázába két éves.
Babakocsiba nem sokáig ül meg.
2021. júl. 9. 12:47
11/17 anonim válasza:
Babakocsi, hordozóval a hátamon.
Vagy a bevásàrlókocsi.
De szinte sosem megyek egyedül, mert egy 3 èves és egy 1,5 évesem van.
12/17 anonim válasza:
Vagy otthon marad az apjával, vagy veszek neki valami játékot. Kiválasztja, azzal babrál míg én szétnézek. Próbafülkébe jön velem. A babakocsit már rég eladtuk. Tud viselkedni a boltban.
13/17 Derjaderja válasza:
Én nem teszek 2 évest babakocsiba. 1-2 ruha próbálását jól bírja, meg pár üzletet, de nagyobb ruhabevásárlásnál az apjukra hagyom őket (de ez nagyon ritka, hogy egyszerre kelljen ennyi új ruha).
14/17 anonim válasza:
Rendelek, nem megyek boltba de főleg nem próbálgatnék fel semmit más gombás segge után. Rendelni szoktam magamnak és a gyereknek, ami nem jó az megy vissza, ilyen összesen 2 alkalommal fordult elő az elmúlt években amikor hibás darabot küldtek. Nincs igényem sem az embertömegre, sem a személyes shoppingolásra.
15/17 anonim válasza:
Én gyerekel magamnak nem veszek ruhát főként kisgyerekel neki vettem ,bár nekem ez program volt így gyerek nélkül mentem.
16/17 anonim válasza:
A lányom 3 éves koráig megült a babakocsiban szerencsére. De a boltban inkább fogtam az ölemben, a próbafülkében pedig leültettem a székre.
Elvolt a tükörrel, meg értékelte a ruhámat :).
17/17 anonim válasza:
Minek neked gyerek ha még ezt sem birod megoldani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!