Milyen ruhát hord az oviban a kislányotok?
Nem "otthoni" ruhába jár, de kényelmesbe.
Kislány leggings hosszított pulcsi vagy póló
Vastag leggings + póló vagy pulcsi
Harisnya + ruhaszoknya
Néha belefér a melegítő nadrág+póló. De inkább a fiúk hordatják nálunk. Persze ők is a csinibb fajtát. Tehát nem a kinyúlt már minden mindegy darabokat.
A farmer kényelmetlen lenne egész nap.
Kiscsoportban inkább olcsóbb ruhát vegyél, mert elkerülhetetlen, hogy leeszi vagy bepiszkolja (pl. lidl teljesen megfelel).
Mi az hogy snassz? :) Nem divatozni járnak oda a gyerekek, hanem önfeledten játszani.
Abban legyen, amiben jól érzi magát!
Nálunk viselnek a lányok melegítőt, kapucnis pulcsit. Jellemzően ősszel, tavasszal az udvarra.
Télen bent leggings ruhával, pólóval a legjellemzőbb bentre, mert melegítőhöz túl meleg a csoportszoba.
Nyáron pedig ugyanabban vannak bent és kint. A többség leggings vagy rövid nadrág, ritkábban ruha, mert az alá is kell valami, mert nem tudnak mászókázni, csúszdázni kényelmesen ha csak bugyi van alatta
Az én lányomon általában leggings+tunika van. De vannak olyan nadrágai is, ami nem farmer, de nem is melegítő, kényelmes anyagú. Azokhoz egy szép kis póló.
Nàlunk a fűtési szezonban nagyon meleg van bent. Nem kell bentre melegítő.
Én színekben szoktam olyat venni, ami annyira nem kényes, például nadrágból sötétkéket vagy mintásat, nem pedig halvány rózsaszínt mondjuk.
Egyedül ha kimennek, akkor szokott melegítőt húzni a benti leggingsre.
De alapvetően mindig “csinosan” öltöztetem, mondjuk itthon sem adok rà bentre melegítőt, csak az udvarra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!