Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Örülnétek, ha a kislányotokról...

Örülnétek, ha a kislányotokról is megemlékeznének nőnapon az oviban?

Figyelt kérdés

Lányos anyukák! Arra lennék kíváncsi, hogy ha az oviba járó kislányotok nőnapra kapna valamit az oviban (mondjuk egy kisfiú társától), akkor azt hogy vennétek?

Ilyet készítünk:

[link]

Óvónő reggel letolt, hogy nem szoktak a kislányoknak adni semmit. Én ha lányos anyuka lennék, biztos örülnék neki, de azért elgondolkodtatott, hogy más hogy látja ezt.

2013. márc. 4. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Az én kislányom örülne és én is, de nem várom el. Ez nagyon szép dolog tőletek, de erre nincs mindenkinek ideje, ereje, pénze, ötlete. Az óvónő gondolom azért szólt, hogy nehogy más kisfiú vagy anyuka rosszul érezze magát emiatt, hogy ők nem adnak.
2013. márc. 4. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Igen, örülnék, sőt nálunk is szoktak kapni a kisfiúktól hasonlót, mint linkeltél:) 2 lányom is van, a kisfiam mellett.
2013. márc. 4. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha megbeszelik a fiús anyukák egymás közt hogy mindegyikük készül valamivel, akkor ok. De nagyon rossz ötlet, ha csak egyvalaki csinálja....
2013. márc. 4. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Sajnos épp én érzem rosszul magam ilyenkor, hogy minden anyuka egymást túllicitálva viszi a szebbnél szebb, nagyobbnál nagyobb csokrokat az óvónőknek, mert megtehetik, én meg "csak" ilyen saját készítésű, kis költségvetésű dolgokat tudok vinni, adni (karácsonykor is ez volt, nagyobbnál nagyobb, drágábbnál drágább ajándékokat adtak az óvónőknek, én meg rosszul éreztem magam, hogy csak egy saját gyártású karácsonyfadíszt és képeslapot adtam).

De mindenki csak az óvónőknél verseng, én meg a kislányokra is szeretnék gondolni, hisz a fele csoport kislány.

2013. márc. 4. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Oviban dolgoztam évtizedekig. Mindig volt a csoportokban olyan kisfiú, aki hozott egy-egy szál hóvirágot, vagy más olcsóbb virágot a csoportbeli kislányoknak.De soha nem volt gond abból, ha mások ezt nem tették meg. Az óvónő hozzáállása is sokat számít amúgy.A tietek nem fogadja el. Ennyi.
2013. márc. 4. 13:52
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező, nem tudom, az óvónők hogy állnának hozzá, de az én lányom hihetetlenül örülne, ha ilyesmit kapna. Szerintem hónapokig mesélné boldog-boldogtalannak... :)
2013. márc. 4. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Az én lányom is örülne! :)) És én is örülnék ha ilyent kapna, de most nagyon jó ötletet adtál, mert a fiam meg bölcsis, és gőzöm nem volt, hogy mit adjunk a kislányoknak és a gondozónéninek! Kösziiiii! :))

És nem hinném, hogy abból őrült nagy probléma lenne, ha csak épp Ti visztek. A nőnap egy tipikusan olyan dolog, amit meg kell tanítani a kisfiúknak, hogy illik a nőknek egy-egy szál virágot adni és ha már ez ovis korban rögzül, nem lesz belőle semmi hátránya később, sőt! Én emlékszem oviban és suliban kaptunk virágot a fiúktól, és olyan is volt aki nem hozott semmit! De pl következő évben tuti nem felejtette el. Nem értem az óvónő hozzáállását sem. Ha az óvónéni nagyon tiltakozik, ne vonjátok bele, hanem tegyétek a kislányok öltözőszekrényére a kis ajándékot és írjátok rá, hogy xy-tól szeretettel, vagy neve helyett lehet a jelét, hogy csajsziknak is egyértelmű legyen kitől kapták.

Szerintem nagyon jó ötlet!

2013. márc. 4. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem gyönyörű gesztus, én (vagyis a lányom) biztosan örülne neki. :)
2013. márc. 4. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat! A másik óvónéni támogatott az ötletben.

Megkérem a lepontozót, hogy ne tegye, mert nekem minden válasz hasznos.

2013. márc. 4. 19:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!