Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kiscsoportos kislányotok...

Kiscsoportos kislányotok minek öltözik farsangkor az oviban? Ti készítitek a jelmezt vagy készen veszitek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt a legédesebb kisbárányom kiscsoportban. Fekete cicnadrágra fehér biciklisnadrág, rajta vattapamacsok, fölük fehér póló, rajta vattapamacsok. Fehér hajpántra varrtam fehér bárányüleket, hozzá két copf, nyakba arany színű csengő. Hihetetlenül tündéri volt!!
2014. jan. 27. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Az a legfontosabb, hogy kényelmes legyen. Nagyon sok gyereket láttam szuperebbnél szuperebb jelmezekben.... aztán 10 perc múlva már vagy belemelegedett a bundás méhecskejelmezbe, vagy lefagyott a válla a tündérruhában, vagy bújt ki a kényelmetlen robot-dobozból, mert leülni se tudott benne.

Kiscsoportban a legjobb a cica, nyuszi, vagy ha van pénzetek valami kényelmes jelmezre, akkor az.

Nekem az egyik nyuszi volt, egy fehér harisnyára húztunk egy fehér rövidgatyót, arra csináltam fehér bojtot, + fehér felső. Kapott nyuszifüleket, szemceruzával nyusziorrot és bajuszt.

A másiknak az anyukám vart narancssárga felsőt és nadrágot, textilfilccel húzogattam rá csíkokat, kapott még cicafület és ő volt Garfield.

2014. jan. 27. 22:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mentek a kezek :-).

Mi kaptunk egy pom-pom lány ruhát, csak pom-pom kell hozzá, mert az nincs meg. Egy sima ujjatlan, rózsaszín-fehér ruha, alá adnék egy fehér harisnyát és egy fehér pulóvert. Ez szerintetek jó? Nem baj, hogy nem állatos jelmeze lesz?

2014. jan. 27. 22:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán az állatos jelmez lesz az általános, inkább a hercegnő, királylány, tündér, Hello Kitty. A pom-pom lány nagyon ötletes, de tudják a gyerekek, hogy mi az?
2014. jan. 28. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Katica (vettük), utána méhecske (én készítettem: sárga plüss kantáros nadrágra fekete szigszalag csíkok, sárga hosszúujjas poló, szintén csíkokkal, sárga méhecske mamusz, fullánk papírból szigszalaggal körbetekerve, szárny zseníliadrótból és celofánból, és egy sárga zsenílidróttal betekert hajpánt két csáppal, amit filccel festettem be sárgára, fekete csíkokkal, sárga napszemüveg), idén hernyókukac lesz (mi készítjük: egy turkálóban talált cukorborsó jelmezt alakítottunk át, ez egy zöld rövidujjas egyberuha, a hasán sárga gömbökkel, varrtunk 6 fekete lábat az oldalára, egy zöld virágos sapi lesz rajta, zöld harisnya, póló és cipő, illetve szeretném még az arcát zöldre festeni)Azért írtam le mindet, mert még nem ovis, 3 éves, cak nálunk bárki elmehet megnézni a farsangra, az ovisra és az iskolásra is, és mi rokon kisgyerekek végett minden évben elmegyünk és gondoltam, miért ne öltöztessem be? Szóval ezeket egy kiscsoportosnak meg lehet csinálni! :-)
2014. jan. 28. 08:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nagyon ügyesek vagytok, nekem semmi ötletem nem volt, de Ti adtatok :-).

Nem valószínű, hogy tudni fogják, pedig 3-4 éveseknek való a ruha. De tuti nem fogja zavarni, ha végig ebben a ruhában kell lennie. A csoporttársak majd most megismerik :-)

2014. jan. 28. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
En annak idejen rockoslanynak voltam oltozve az ikertesommal egyutt: farmer nadrag, arra mindenfele csillogos kutyut ravarratunk, a fejunkre pant volt kotve, szoval nem koltottunk penzt jelmez vasarlasra...
2014. jan. 28. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
mini egér lesz készen vetem H&M felprobáltuk és aranyos benne és tetszik neki.
2014. jan. 28. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!