Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhát adtok kiscsoporto...

Milyen ruhát adtok kiscsoportos ovisotokra holnap? Nálunk nagyon fúj a szél és esik az eső.

Figyelt kérdés
Leggings és farmer elég? Vagy már bélelt nadrágot adtok rá? Felülre mit adtok?
2013. nov. 3. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
holnap nem megy oviba a kiscsoportos ovisom :D
2013. nov. 3. 16:02
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké, és ha menne? :-)
2013. nov. 3. 16:05
 3/8 anonim ***** válasza:
harisnya, nadrág, trikó, hosszú ujjú és kardigán. kabát, sál, sapi.
2013. nov. 3. 16:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Harisnya, nadrág, gumicsizma, póló, pulcsi, kabát és esőkabát.
2013. nov. 3. 16:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Gumicsizma, térdzokni, bélelt(vízlepergetős külső, polár belső) nadrág, trikó, középvastag hosszú ujjú, átmeneti kabát (nem széldzseki, de nem is télikabát), pamut sapka, és nálam lesz az esőkabátja. Bentre melegítő nadrág, vékony hosszú ujjú+ kis mellény. Ha meleg van, leveszik róla az óvónénik a mellényt, ha hűvös van, akkor a szekrényében van melegítő felső azt ráadják.
2013. nov. 3. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Ma legging +melegitönadrág+hosszu ujju felsö+melegitö felsö,kabát sapka,sport cipö.
2013. nov. 4. 12:00
 7/8 anonim ***** válasza:

én harisnyát tíz fokban sokallok.akkor télen mit adsz rá?

esőben nem viszik ki az udvarra a csoportszobában meg megsül harisnyában

zokni,bélelt nadrág,rövid ujjú póló,hosszú ujjú póló,sapka,kabát.a kabát bélelt,de nem téli

én soha nem öltöztetem túl a gyereket,mert annál rosszabb.annyit adok rá,amennyit magamra veszek.kivéve télen,mert akkor harisnya és sínadrág,én meg azt nem veszek fel

2013. nov. 4. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajjaj, nekem még eszembe mem jutott a harisnya, szerintem még korai.
2013. nov. 6. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!