Távhősök ti is fáztok már? Nálunk már csak 21-22 fok van, de már fázunk. Hűl a lakás az ablakokon keresztül is, főleg ha fúj a szél. Október 15 körül indul csak a fűtés :- (
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 16:42
1/15 anonim válasza:
Szeptember 15től van fűtési szezon.
Nálunk holnap indul a fűtés
2/15 anonim válasza:
hivatalosan okt.15.től indul.De nálunk már tegnap fűtöttek
3/15 anonim válasza:
bakker, igen, megfagyunk mi is...:-((
Nálunk hőérzékelős a ház, és elvileg 20 fok alatt kapcsol be, de hiába mutat a hőmérő 22 fokot majd lefagyok..
4/15 anonim válasza:
Nemreg tettem fel egy kerdest babaszoba kategoriaba, hogy ventilatoros vagy halogenes hosugarzot vegyek. Sajnos meg nem valaszolt senki. Jobb otletem nincs, mint a hosugarzo es a reteges oltozkodes. Kellemes napot nektek!
5/15 anonim válasza:
2-es vgyok,nekünk halogénes van.Nem sokat használtuk,így hosszabbtávú használatról nem tudok beszámolni.Fürdés előtt fél órával kapcsoltam be,hamar bemelegített.
6/15 anonim válasza:
Első vagyok
Nálunk is már ma van fűtés
7/15 anonim válasza:
Nálunk még nincs fűtés 21-23 fok van. A fiam és a férjem jól bírják, amúgy sem meleg pártiak, én majd megfagyok. A fiamra ma ráerőszakoltam egy plusz mellényt is, mert olyan hihetetlen nekem, hogy nem fázik.
8/15 anonim válasza:
Én még nem fázom ,nappal de éjszaka már igen illetve reggel .
9/15 anonim válasza:
21-22 fok van, isteni! Nekem ez az ideális. Fűtenek már, de elzártam :) És nyitva van az ablak majdnem egész nap, csak este csukjuk be. A 2 éves meg az apja is jól érzi magát így.
10/15 anonim válasza:
CSAK 21-22??:)) Nálunk is kb. 20-21 van és így is nyitva van egész nap az ablak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!