Van valami különbség?Ráadnád?
Van különbség a kisfiú és a kislány melegítőnadrágok között?A fiamnak szeretnék rendelni a sinsay oldalról pár darab melegítőt, de a fiús részleg ki van fosztva, viszont a "lányosban" még van az ő méretében.Van valami különbség a kialakitásuk között?Ti megvennétek, ráadnátok kisfiatokra??
Nee!
Én rendeltem 119 centi magas kislányomnak 122es melegítőt, a nyakáig felér és egy lábszárába belefér az egész gyerek, pedig nem betegesen vékony.
Elraktam későbbre. Rendeltem egy 116ost, hát hosszra és derékban is nagyobb, mint a gyerekem, csak úgy marad fent, ha beletűröm a nagypulcsi alját és izomból szorosra húzom a megkötőjèt.
Amúgy klassz darab az egyik, másik silány, de olyan szinten rossz a méretezés, hogy elmondani nem tudom.
Érdekes felsőből kicsi neki a 116os.
Szóval zsákbamacska.
Egyébként ezek karcsúsítottak, vegyél bővebb szárút(én azokat vettem, kényelmi okból), az fiúsabb.
Nekem pont fordítva van utolsó
A felső nagy
A nadràg kicsi mind a 2 gyerekemnek
Egy számmal nagyobbat vegyél.. én a zöld baglyosat venném meg.
Alkatfüggő..
Szerintem a púderrózsaszínt kivéve bármelyik jó fiúnak, hajrá.
Én meg vagyok elégedve a sinsay gyerekruhákkal, nem mentek össze a szárítóban, pepco ár (minimum) hm minőségben. Oviba tökéletes. 122/128 méret között vannak a fiaim, sinsay-ből a 128-as pont jó rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!