Irigységből szokták leszólni a különleges neveket?
Nekem nagyon tetszik a Vilma név pl. Abból tuti nem lesz sehol másik. Simán adnám a gyerekemnek.
Erre benyögi egy ismerősöm, hogy honnan tudom?
Miért ugyan mennyi már az esélye?
Keresztanyám Hilda volt, 47ben született, egész életében egyedül volt az osztályban, munkahelyen, mindenhol.
Egyszerűen, mivel nem tucatnév, kevés rá az esély, hogy legyen másik.
36-nak, novemberben lett kiírva a kérdés, te meg most két hónappal később képes vagy üzenetet írogatni, meg kiselőadást tartani arról, hogy neked mennyira szar az életed, mert volt még rajtad kívül egy másik ugyanolyan nevű az osztályban mint te.
Nem érdekel, hogy hívnak, Hannának, Lilinek vagy Katának vagy mit tudom én minek, letojom.
Utáltad vagy nem utáltad, ekkora cirluszt képes vagy itt levágni emiatt, akkor neked már más problémáid vannak.
Meg most kit érdekel, hogy melyikőtök írta ki a kérdést?
Szólítasd magad máshogy és kész, probléma megoldva.
Te szerencsétlen.
Utolsó, én ugyan nem írtam üzenetet senkinek, nekem írogat a kérdést feltevő, akinek mániája lett az én kommentem.
Egyik név se talált, se nem utálom a nevemet, egy szimpla megjegyzés volt, hogy nem szerettem, hogy a másik x, én meg vezetéknév x vagyok.
Mellesleg pont ugyanezt mondta később egy egyetemi évfolyamtársam, ahol szintén ketten voltak, s ő volt vezetéknév x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!