Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek engedélyezni...

Szerintetek engedélyezni fogják kislányomnak a Mazsi nevet? És hogy engedélyezhették a tudósok, a Levízia, Orália, Kandida neveket?

Figyelt kérdés

#különleges #Sanelka
2023. febr. 2. 00:51
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
2023. febr. 2. 00:52
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Troll...gyenge vagy főleg így este...Szeretnéd hogy szenvedjen a gyerek?.-.
2023. febr. 2. 00:56
 3/28 A kérdező kommentje:
sztem félreértetted én Mazsinak akarom hívni külön kérdésbe kellett volna kiirni hogy milyen szörnyű nevek vannak amiket adni lehet
2023. febr. 2. 00:58
 4/28 A kérdező kommentje:

vagy Mazsola, ha nem engedik a Mazsit

tök cuki

2023. febr. 2. 00:58
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
troll...továbbra is!
2023. febr. 2. 01:03
 6/28 anonim ***** válasza:
97%
Kérdésre válaszolva: Nem vagyok jós, de szerintem nem fogják, Kandidát azért engedélyezték mert eredetileg nem a gombás betegség nevéből származik, Orália meg bizonytalan eredetű női név, lehet hogy az Aurélia francia (Aurelie) vagy olasz (Orelia) megfelelőjéből ered, de lehet germán eredetű is, ekkor a jelentése tűz + harc, de származhat a latin orarius partvidéki jelentésű szóból is. Levízia meg latin név dohánygyökeret jelent, semmi megboztánkoztatót nem látok benne. Orália meg Kandida tényleg gázos de ezekre is van magyarázat.
2023. febr. 2. 01:25
 7/28 anonim ***** válasza:
81%
Levízia levizel az szerinted nem gázos?
2023. febr. 2. 01:27
 8/28 anonim ***** válasza:
71%
7-Gázos de most mit mondjak, minden névre lehet gúnyolást kitalálni...
2023. febr. 2. 01:29
 9/28 anonim ***** válasza:
88%
A Mazsi sem jobb azoknál, mint amiket felsoroltál, sőt...
2023. febr. 2. 01:41
 10/28 anonim ***** válasza:
93%

Mazsola az egy zöld fiú malac, a Mazsola és Tádéból. El sem tudom képzelni női névnek.

Biztos hogy nem fogják engedélyezni, esetleg úgy hogy Aszaltszőlőscske. Az pont illik a sok bugyuta név közé amit már eddig is átengedtek.

2023. febr. 2. 03:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!