Szerintetek engedélyezni fogják kislányomnak a Mazsi nevet? És hogy engedélyezhették a tudósok, a Levízia, Orália, Kandida neveket?
Figyelt kérdés
#különleges #Sanelka
2023. febr. 2. 00:51
2/28 anonim válasza:
Troll...gyenge vagy főleg így este...Szeretnéd hogy szenvedjen a gyerek?.-.
3/28 A kérdező kommentje:
sztem félreértetted én Mazsinak akarom hívni külön kérdésbe kellett volna kiirni hogy milyen szörnyű nevek vannak amiket adni lehet
2023. febr. 2. 00:58
4/28 A kérdező kommentje:
vagy Mazsola, ha nem engedik a Mazsit
tök cuki
2023. febr. 2. 00:58
6/28 anonim válasza:
Kérdésre válaszolva: Nem vagyok jós, de szerintem nem fogják, Kandidát azért engedélyezték mert eredetileg nem a gombás betegség nevéből származik, Orália meg bizonytalan eredetű női név, lehet hogy az Aurélia francia (Aurelie) vagy olasz (Orelia) megfelelőjéből ered, de lehet germán eredetű is, ekkor a jelentése tűz + harc, de származhat a latin orarius partvidéki jelentésű szóból is. Levízia meg latin név dohánygyökeret jelent, semmi megboztánkoztatót nem látok benne. Orália meg Kandida tényleg gázos de ezekre is van magyarázat.
7/28 anonim válasza:
Levízia levizel az szerinted nem gázos?
8/28 anonim válasza:
7-Gázos de most mit mondjak, minden névre lehet gúnyolást kitalálni...
9/28 anonim válasza:
A Mazsi sem jobb azoknál, mint amiket felsoroltál, sőt...
10/28 anonim válasza:
Mazsola az egy zöld fiú malac, a Mazsola és Tádéból. El sem tudom képzelni női névnek.
Biztos hogy nem fogják engedélyezni, esetleg úgy hogy Aszaltszőlőscske. Az pont illik a sok bugyuta név közé amit már eddig is átengedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!