Szerintetek engedélyezni fogják kislányomnak a Mazsi nevet? És hogy engedélyezhették a tudósok, a Levízia, Orália, Kandida neveket?
Figyelt kérdés
#különleges #Sanelka
2023. febr. 2. 00:51
21/28 anonim válasza:
Tényleg az volt a neve,passz akkor talán Eper volt és többiek Eperkézték,lényeg utalta.
22/28 anonim válasza:
Én sem adnám ezt a nevet, de sokkal jobb, mint némelyik név, amit már engedélyeztek.
23/28 anonim válasza:
"Eperke biztos nem, mert a 2017 óta anyakönyvezhető"
Én ismerek Eperkét, velem korú, tehát 33 éves. Szóval nem, régebb óta anyakönyvezhető.
25/28 anonim válasza:
Eperke a 90-es évek óta van,nézd meg Google-on.
26/28 anonim válasza:
Mazsinak az összes nevet tudod becézni. Ha így adnád,komolytalan, ha Mazsolaként, ronda. Ráadásul én utálom a mazsolát. Az étel az rossz, de a malac az jó, ő menő. Voltunk még ilyen bábelőadáson is kiskoromban. Berki Mazsi is lehet, hogy menő, de szóval hát neki is biztos nem ez az igazi neve.
Legyen pl Manszvéta, Amanda, Amarilla, Amarilisz, Amélia, Amelita, Amália, Zsuzsanna, Manuéla, Mihaéla, Miléna, Malina, Marina, Mirana, Miruna, Márta, Mónika, Marianna, Maja, Mariella, Marietta, Marinella, Marcellina
27/28 anonim válasza:
*Berki Mazsit nem ismerem annyira, azért nem tudom,hogy menő-e. De egyszer néztem vele egy interjút, ott szimpi volt.
28/28 anonim válasza:
Speciel Berki Mazsit Renátának hívják…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!