Szerintetek engedélyezni fogják kislányomnak a Mazsi nevet? És hogy engedélyezhették a tudósok, a Levízia, Orália, Kandida neveket?
Figyelt kérdés
#különleges #Sanelka
2023. febr. 2. 00:51
11/28 anonim válasza:
Nézd adsz neki egy NORMÁLIS nevet, utána úgy becézed ahogy akarod.
12/28 anonim válasza:
Így igaz.
Engem nem botránkoztat meg annyira a Mazsi név, mert én ismert valakit, akit mindenki így hívott, de neki is csak a beceneve volt.
13/28 jpeacefuler válasza:
Szerintem ne erőltesd. Neked lehet, hogy cuki, de a gyerekkel meg kib.szol csúnyán. Úgyis az ő érdekeit tartod szem előtt. Gondolom normális szülőnek tartod magad, vagy azzá akarsz válni.
14/28 NTBS válasza:
Rendes nevet adj a gyereknek. Aztán a nevezés más dolog.
15/28 anonim válasza:
Mazsola a kutyám 😬🤣🤣🤣
Nagyon remélem nem engedik. Nagy kicseszés lenne a gyerekkel.
Mazsi néni 🤣🤣🤣🤣
16/28 A kérdező kommentje:
Miért lenne kicseszés? Berki Mazsi menő, szexi üzletasszony, egy erős nő, az egész országban oda vannak érte. Jó példakép. Mazsi néni? Te komolyan így adsz nevet a gyerekednek, hogy jaj Úristen! Hogy fog hangzani néni utótaggal? Luca néni? Nem jó! Réka néni? Áááhh! Örzse néni? Na így már jó. Nem vagy kicsit beteg?
2023. febr. 2. 08:03
17/28 anonim válasza:
Szerintem kettőnk közt te vagy a beteg...
Berki mazsika egy sikeres, menő, szexi üzletasszony? Te valóban beteg vagy 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
18/28 A kérdező kommentje:
Nos, nem az én véleményem számít, hanem a tömegé. 249 ezer ember követi Mazsihiszt az instagramon. Akkor az, nem? Ha a prolik azt mondják, hogy az, akkor én mondjak nekik ellent?
2023. febr. 2. 08:28
19/28 anonim válasza:
Ugye tudod hogy neki is csak beceneve a másik és van rendes neve is? Úgy becézett ahogy akarod amúgy egyszer az a baba felnőtt lesz. Nekem is volt Eperke nevű főnököm utálta a nevét mert senki nem vette komolyan.
20/28 anonim válasza:
Eperke biztos nem, mert a 2017 óta anyakönyvezhető... találj ki jobb sztorit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!