Ha gyermekvállalás előtt belelátnál a jövőbe és tudnád, hogy a születendő gyereked 26 évesen egy sportbalesetben meghal, úgyis belevágnál a gyermekvállalásba?
Azt eldöntheted, hogy csinálsz-e gyereket, vagy sem, de ha csinálsz, akkor megmásíthatatlan és ezer százalék, hogy ilyen véget ér az élete.
Hogy döntenél? És miért?
*gyerekek=gyereke
magadra=megadja
Sosem tudhatod mennyit tartogat az élet.
De ha ennyire biztosra tudnam akkor inkább egyedül / a férjemmel halnek meg "magányosan."
"-És akkor a kislány belekóstolt a papamaci tányérjába, de kelbimbó volt benne, amit a kislány nem szeretett.
-Nem, ez nem is így van!
-Aztán a kislány belekanalazott a mamamaci tányérjába, de abban spenót volt, amit a kislány szintén nagyon nem szeretett.
-Rendesen olvasd!
-Dehát én azt olvasom ami ide van írva!
-Nem is! A mesében nem így van!
-Ha úgyis tudod mi van a mesében, akkor miért kell felolvasnom neked?
-Mert hallani akarom."
Persze, előre nem lehet tudni, de ott van a remény meg a lehetőség, hogy sokáig él.
Ha fixen tudod, hogy nem, akkor a remény csírájában meghal. És ugye az embert mindig a remény élteti, hogy minden jobb lesz.
Én nem, nem vállalnám, így is brutálisan lelkis vagyok, szerintem én sem élném túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!