Szeretnél gyereket?

Figyelt kérdés
Én 28 éves nő vagyok,de egyáltalán nem szeretnék gyereket. Akinek eddig mondtam meglepődött, nem nagyon hitte el bár nem nagyon érdekel. Közületek aki nem akar mit szóltak hozzá akinek mondtátok?

2023. nov. 5. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
32 leszek, soha nem ereztem, h szeretnek. Azt hittem, h idovel valtozni fog, de pont az ellenkezojet erzem: ahogy oregszem, egyre inkabb egy nagy nem.
2023. nov. 8. 13:47
 12/17 anonim ***** válasza:
25éves vagyok és nagyon szeretnék anya lenni csak még nincs megfelelő partner
márc. 18. 16:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Csak tudnám ezt a kérdèst miért pont a gyerekvállalás kategóriába teszed fel?

Menj az állatok kategóriába is leírni hogy nem szeretnél állatot tartani, senkit nem fog érdekelni ott se

márc. 18. 19:27
 14/17 anonim ***** válasza:
#13: Ahhoz képest a kiíráskor jött 11 válasz. Te meg fél évvel később is mutattál akkora érdeklődést, hogy kommentelj. "A foglalkozás elérte célját", hogy azt mondani szokták
márc. 19. 07:04
 15/17 anonim ***** válasza:
14! Pedig igaza van, hisz ennyien ide irogatjàtok naponta ezt a kèrdèst ez is csak azt mutatja h folyamat itt vagytok a gyerekvàllalàs kategóriàba, ugy hogy nem akartok, teljesen èrthetetlen. A cèl itt max az hogy erôsítsètek egymàst ebben semmi màs. De tovàbbra is rossz a kategória!!!
márc. 19. 08:19
 16/17 anonim ***** válasza:

#15: Mi ez a királyi többesszám? Szerinted hányszor írtam ki ezt a kérdést én?

Egyébként a gyerekvállalás kérdéskör miért csak 1 - végetelen gyerekszám mellett lehet érdekes? Ha te nem vezetsz, atatól még lehet véleményed a közlekedésről jobbegyből is... Csak, hogy egy nagyon triviális példát mondjak.

márc. 19. 10:09
 17/17 anonim ***** válasza:

Utosó! Baromi rossz a pèldàd.

Pont azèrt gyerekVÀLLALÀS a ketegória neve. Ha nem akarsz azt pl az emberek kategoriaba ird be.

Amigy valóban probàld ki menj be az àllatok kategóriàba es irj ki egy kèrdèst arról hogy te nem akarsz àllatot tartani gondozni stb. Onnan is elhajtanak, mondvàn, hogy ez itt kit èrdekel

márc. 19. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!