Szeretnél gyereket?

Figyelt kérdés
Én 28 éves nő vagyok,de egyáltalán nem szeretnék gyereket. Akinek eddig mondtam meglepődött, nem nagyon hitte el bár nem nagyon érdekel. Közületek aki nem akar mit szóltak hozzá akinek mondtátok?

2023. nov. 5. 16:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És nem nagyon érdekel, hogy ki mit szól hozzá, ugyanis ez az én életem.
2023. nov. 5. 16:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék, de nem szoktam reklámozni. Családom, párom, közeli barátaim tudják, viszont sima ismerősöknek, kollégáknak nem szoktam felhozni, mert teljesen értelmetlen beszélgetésbe torkollna. Ha valaki jön azzal, hogy "majd ha lesz gyereked", mondom neki, hogy igen-igen persze, aztán témát váltok.
2023. nov. 5. 16:35
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van már egy kisfiam. Világ életemben szerettem volna, akár többet is, de majd meglátjuk, hogy mit hoz az élet.

Gimis legjobb barátnőm nem szeretett volna akkor sem, most sem, nem tudom, hogy fog-e még változni, vagy már így marad. Én meglepődtem rajta, mert egyébként jól bánik a gyerekekkel, de nem szóltam bele, mivel az ő élete, ő döntése.

2023. nov. 5. 16:39
 4/17 anonim ***** válasza:
68%
Isten ments. Nem kell gyerek.
2023. nov. 5. 16:44
 5/17 anonim ***** válasza:
56%
Egy van, többet nem szeretnék. Ezen is szoktak csodálkozni, de nem izgat.
2023. nov. 5. 18:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, párom 30. Mi sem tervezünk, jövőre megyek Szlovákiába sterilizációra. Párom családja elfogadta, apukám szerintem még reménykedik. Barátok, ismerősök is elfogadták.
2023. nov. 5. 21:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok. Szerencsére nem sűrűn kell ezzel foglalkozni, mert a többség viszonylag értelmes a környezetemben. Aki mégse, annak el tudom ütni olyan (ön)ironikus megjegyzésekkel, hogy kb. évekig nem hozza fel újra
2023. nov. 5. 22:35
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

34 vagyok, nem szeretnék. Most már kezdik megérteni, de akad családtag, akivel már nem beszélek, mert ő minden találkozáskor tolta a hülyeségeit :D

Nem, semmi nem hatotta meg, ha szépen, ha csúnyán mondtam.

2023. nov. 6. 14:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretnék :) 28N
2023. nov. 6. 16:31
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretnék, soha meg sen fordult a fejemben, hogy gyereket akarjak.
2023. nov. 6. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!