Vállalnátok úgy gyereket egy szobás lakásba hogy nem is terveznék nagyobb lakásba költözni?
Figyelt kérdés
Évekkel ezelőtt vásároltam egy lakást (34 négyzetméter) hitelmentesen.Beleöltem nem kevés pénzt az átalakításra és berendezésre.Közben megismerkedtem a barátnőmmel,és szeretnénk mindketten gyereket.Van egy nagyon pici előszoba ,egy kicsi fürdő és egy nagyobb szoba-konya.A tervem,hogy két éves korára csináltatnék a szoba közepére egy ilyen elhúzós "harmonikás" megoldást.Két elég pici szoba lenne.Majd ha kirepülne felnőtt korára vissza lehetne csinálni.2023. okt. 31. 07:54
31/36 anonim válasza:
Egyébként a barátnőd a pucér hátsóján kívül hozzá tud valamivel járulni a családi vagyonközösséghez? Ez sem utolsó szempont.
32/36 anonim válasza:
Nagyon nem. Egy ekkora lakásban egyedülállóként sem lennék el, nem hogy ketten. Hárman meg teljesen kizárt. És még le is választanátok a szobából...
33/36 anonim válasza:
Ekkora helyen max egyedül laknék, még párommal sem. Hova teszed a cuccaitokat? Ruhák? Privát szféra? Még belegondolni is rossz hogy ebbe még egy gyereket is bele akartok zsúfolni.
34/36 anonim válasza:
Két embernek elég de gyerekkel semmikèpp. Ahhoz már minimum másfél szobás kellene.
35/36 anonim válasza:
Nem...
Mimost vettünk lakást, 52 négyzetméter, van benne egy nagyobb szoba (22 négyzetméteres) és egy kisebb, ami 13.
Nekem már az előbbivel is gondom van, hogyha jön vendég és nálunk aludna, azért nem olyan komfortos ezt egy hálófülkés nappaliban. De sajnos a jelenlegi árak mellett és a lokációt tekintve (Budapest) csak ez fért bele a keretbe. Emiatt ide 1 gyereknél többet nem is vállalunk.
36/36 anonim válasza:
Nagynénémék két fiút neveltek fel ilyen körülmények között, ott elválasztva sem volt. Volt, hogy barátnő is aludt ott. Nem is értem, baromi egészségtelen ez így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!