Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtennéd a pároddal ilyen...

Megtennéd a pároddal ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Én szeretnék gyereket, de ő csak azért nem, mert nehéz eltartani...

Részemről amugy nincsenek pénzügyi gondjaink, csak neki nagyok az igényei.

Szóval arra gondoltam,h abba hagyom a fogamzásgátló szedését a tutta nélkül és akkor lehet gyerekünk.

Mert amúgy meg nagyon unalmas az élet az anyjánál és semmi élet célja, de szeretem őt.

Tudom nagyon mocskos dolog, de most akkor éljek unalmas életet mellette? Mert nem akarom elhagyni.

És tudom,h ő is szeretne csak ugye a kényelmes, nyugis élet az neki tetszik.

2023. okt. 22. 17:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem egyikőtöknek sem való gyerek. Ő egyértelmű, hogy nem áll rá készen, mert akkor nem lenne ilyen bizonytalan. Te pedig túl gyerekes vagy, hogy csak akarsz gyereket, hogy ne legyen unalmas az életed. Rengeteg más mód van izgalmasabb életet élni. Egyelőre inkább te is mondj le erről a dologról, jobban jár mindenki.
2023. okt. 22. 20:47
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamukérdés. Kicsit túltolta. Persze, lássuk csak: a pasi az anyjával él, a kérdező tartja el őt (ahogy a saját anyját is pénzeli), és nem másért akar gyereket csináltatni a pasi tudtán kívül, mert unatkozik. 😄
2023. okt. 22. 21:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem tenném meg.

Az meg van, hogy simán közületi veled, hogy Juli, nem kell q gyerek, vagy abortuszra mész, vagy ennyi volt a kapcsolat? Egyedülálló anyának lenni nem akkora buli ám.

2023. okt. 23. 06:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Unalom ellen baba? Attyaèg

Kiskutya való nektek. Vagy talàn mèg az se.

2023. okt. 23. 07:14
 15/16 anonim ***** válasza:
Tuti troll. Ennyire hülye nő nincs. Nagyon túltolta.
2023. okt. 23. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan én szégyellem magam helyetted. Egyáltalán minek vagy olyan pasival, aki nem akar gyereket, ha te meg akarsz?

Mi az, hogy unalmas az életed, ezért akarsz gyereket?

Egyáltalán hogy fordul meg a fejedben ilyen hülyeség?

2023. okt. 23. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!